Neslihan Atagül Ve Kadir Doğulu'dan Dikkat Çeken Evlilik Yıl Dönümü Paylaşımı! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Neslihan Atagül ile eşi Kadir Doğulu Instagram sayfasından yaptığı 7. evlilik yıl dönümü paylaşımıyla gündem oldular.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Neslihan Atagül ile eşi Kadir Doğulu Instagram sayfasından yaptığı 7. evlilik yıl dönümü paylaşımıyla gündem oldular. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Neslihan Atagül ile eşi Kadir Doğulu Instagram sayfasından yaptığı 7. evlilik yıl dönümü paylaşımıyla gündem oldular.

 

neslihan atagul ile kadir dogulu dan yedinci yil evlilik yildonu kutlamasi

 

Uğurlu 7. gün gibi!

 

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, 7. evlilik yıl dönümlerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları romantik paylaşımlarla kutladı. 2016 yılında Neslihan Atagül ile nikâh masasına oturan Kadir Doğulu, geçen aylarda Alaçatı’da gittiği bir eğlence mekanında kadınlarla sarmaş dolaş görüntülenmişti. Çok konuşulan görüntülerin ardından boşanma iddiasıyla gündeme gelen çift, dün evliliklerinin 7’nci yılını kutladı. Atagül ve Doğulu, birlikte çekildikleri fotoğraflarını Instagram’da paylaşarak duygularını dile getirdi. Neslihan Atagül, eşi için “Tanrının bana verdiği en güzel hediye” dedi. Kadir Doğulu ise “Uğurlu 7. Gün gibi. Gece gibi. Nefes gibi. Su gibi… Seninle olmak. Her şey için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

neslihan atagul ile kadir dogulu dan yedinci yil evlilik yildonu kutlamasi

 

neslihan atagul ile kadir dogulu dan yedinci yil evlilik yildonu kutlamasi