Neslihan Atagül Ve Kadir Doğulu Cephesinde Yeni Gelişme! Boşanacakları İddia Edilmişti!

Geçtiğimiz aylarda aldatma iddialarıyla boşanacakları iddia edilen ünlü oyuncu çift Neslihan Atagül Doğulu ile eşi Kadir Doğulu sıkıntılarını geride bırakarak aşklarına tüm hızlarıyla devam ediyorlar. 

 

Geçtiğimiz aylarda aldatma iddialarıyla boşanacakları iddia edilen ünlü oyuncu çift Neslihan Atagül Doğulu ile eşi Kadir Doğulu sıkıntılarını geride bırakarak aşklarına tüm hızlarıyla devam ediyorlar. Geçtiğimiz aylarda aldatma iddialarıyla boşanacakları iddia edilen ünlü oyuncu çift Neslihan Atagül Doğulu ile eşi Kadir Doğulu sıkıntılarını geride bırakarak aşklarına tüm hızlarıyla devam ediyorlar. 

 

neslihan atagul ile kadir dogulu cephesinde yeni gelisme

 

Sıkıntıları atlattılar!

 

Oyuncu Kadir Doğulu'nun eğlence mekanında bir kadınla sarmaş dolaş görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Neslihan Atagül'ün boşanacağı iddiaları gündeme gelmişti. Doğulu çifti zor günleri geride bırakarak aşklarına tüm hızıyla devam ediyorlar. 2016 yılında evlnen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun evlilikleri merak ediliyor. Geçen haziran ayında Kadir Doğulu, gittiği eğlence mekanında kadınlarla sarmaş dolaş görüntülenmişti. Görüntüler magazin gündemine bomba gibi düşmüş ve fotoğrafların ardından Neslihan Atagül'ün atacağı adım merak edilmişti. Bir süre çiftin boşanacakları iddia edilirken Neslihan Atagül iddialara Kadir Doğulu'yla aşk pozlarını paylaşmasıyla yanıt vermişti. Son olarak Neslihan Atagül, sosyal medya hesabı Instagram'dan yeni fotoğraflar paylaştı. Neslihan Atagül, Kadir Doğulu ile romantik pozlarına kalp emojisi koydu.