Neslihan Atagül Kadir Doğulu İle Şeyşeller Tatiline Çıktı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde Gecenin Ucunda projesiyle ekranlara döneceği haberleriyle gündemde olan ünlü oyuncu Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu ile Seyşeller tatiline çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde Gecenin Ucunda projesiyle ekranlara döneceği haberleriyle gündemde olan ünlü oyuncu Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu ile Seyşeller tatiline çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu ile Seyşeller tatiline çıktı. 

 

neslihan atagul seyseller tatilinde 1

 

Ben Moana okyanusun kalbinden size selam getirdim!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve son dönemde Gecenin Ucunda projesiyle ekranlara döneceği haberleriyle gündemde olan ünlü oyuncu Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu ile Seyşeller tatiline çıktı. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Merhaba ben Moana! Okyanusun kalbinden selam getirdim size" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

neslihan atagul seyseller tatilinde 2

 

Moana kimdir? 

 

Neslihan Atagül'ün atıfta bulunduğu Moana Disney'in Moana filmindeki Moana karakteridir. Fakat Moana gerçek efsanelerden yola çıkılarak oluşturulmuş bir karakterdir. Moana, Motonui’nin kurgusal adasından gelecek bir aşiret lideri olan Moana'dır. Bilmediğiniz, ancak filmde neler olduğu göz önüne alındığında tamamen mantıklı olan şey, Moana'nın okyanus için Te Reo Maori (ve Hawaii) kelimesi olmasıdır. Moana'da Maui, bu balık kancasını kendisini farklı yaratıklar haline getirmek ve düşmanlarını ve düşmanlarını yenmek için kullanır. Geleneksel Maori'de, Maui'nin gerçekten de bir balık kancası vardı. Bunu Polinezya'nın ismini aldığı pasifik adalarını çıkarmak için kullanmıştı - Polinezya kelimenin tam anlamıyla “pek çok ada” anlamına geliyor. Bu adalardan birkaçı, günümüzün Yeni Zelanda'sıydı. Maori'de, Maui'nin bir gün balık avını bir gün büyük bir balık çekmesi için kullandığı ve balığın Kuzey Adası olduğu söylendi.

 

İşte o paylaşım;

 

neslihan atagul seyseller tatilinde 3

 

neslihan atagul seyseller tatilinde 4

 

neslihan atagul seyseller tatilinde 5