Neslihan Atagül İhanet Sorusuna Sinirlendi!

Sosyal medyada aldatma iddialarıyla yer alan ünlü oyuncu çift Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu önceki gün bir söyleşiye katılırlarken, katılımcılardan birinin Neslihan Atagül'e sorduğu ihanet sorusu Atagül'ü sinirlendirdi. 

 

Sosyal medyada aldatma iddialarıyla yer alan ünlü oyuncu çift Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu önceki gün bir söyleşiye katılırlarken, katılımcılardan birinin Neslihan Atagül'e sorduğu ihanet sorusu Atagül'ü sinirlendirdi. Sosyal medyada aldatma iddialarıyla yer alan ünlü oyuncu çift Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu önceki gün bir söyleşiye katılırlarken, katılımcılardan birinin Neslihan Atagül'e sorduğu ihanet sorusu Atagül'ü sinirlendirdi.

 

Habertürk'te yer alan habere göre; Kadir Doğulu ile evliliğinde kriz yaşadığı ve aldatıldığı yönündeki haberlerle gündeme gelen Neslihan Atagül, eşiyle birlikte katıldığı bir söyleşide ihanetle ilgili soru soran bir katılımcıya tepki gösterdi. Soru karşısında sinirlenen Atagül, "Bu gördüğüne neden inanmıyorsun da bunu merak ediyorsun?" derken, Doğulu ise "Medeni bir cesaretle güzel bir soru sordun. Takdir edilesi" şeklinde karşılık verdi. 2016'da Neslihan Atagül ile dünya evine giren Kadir Doğulu'nun geçtiğimiz günlerde Alaçatı'daki bir kadınla yakınlaşması magazin gündemini bir hayli meşgul etmişti. Doğulu'nun samimi tavırlar sergilediği kadının adının baş harfinin 'S' olduğu ve ünlü oyuncunun imam nikâhlı eşi olduğu ileri sürülmüştü.

 

İHANET SORUSUNA TEPKİ

 

Daha sonra bir söyleşiye katılan Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu'nun kadınlarla olan görüntülerinin ardından ihanetle ilgili soru soran bir katılımcıya tepki gösterdi. Soru karşısında sinirlenen Atagül, "Bu gördüğüne neden inanmıyorsun da bunu merak ediyorsun?" dedi.

 

"MEDENİ BİR CESARETLE SORU SORDUN, TAKDİR EDİLESİ”

 

Eşi Neslihan Atagül'ün ardından konuşan Kadir Doğulu ise "Medeni bir cesaretle güzel bir soru sordun. Takdir edilesi. Hepinizin hayatları var ve biri gözlemliyor, o şahsi hayat değil. O sizin şahsiyetiniz şahitliği... Benim şahsi hayatımdan, eşimin şahsi hayatından ilgilenmek isterseniz oralardan soru sorabilirsiniz. 'Bu kadar çıkan habere rağmen nasıl eş olmayı başarabiliyorsunuz?' diye sorabilirsin. Bu kadar doğru yanlış demeden, ortalığa yayılan bu haber silsileleri neden benim ailemle aramı bozarken sizin aranızı bozmuyor diye sorabilirsin" dedi.