Neslihan Atagül DoÄŸulu Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Neslihan Atagül DoÄŸulu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Neslihan Atagül DoÄŸulu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Neslihan Atagül DoÄŸulu kimdir? Nerelidir? Evli mi? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Neslihan Atagül DoÄŸulu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Neslihan Atagül DoÄŸulu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Neslihan Atagül DoÄŸulu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Neslihan Atagül DoÄŸulu kimdir? Nerelidir? Evli mi? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

neslihan atagul dogulu kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Neslihan Atagül DoÄŸulu kimdir? Nerelidir? Evli mi?

 

Neslihan Atagül DoÄŸulu kimdir? 20 AÄŸustos 1992 tarihinde Ä°stanbul'da doÄŸdu. Ä°lkay Atagül isminde bir abisi olan ünlü oyuncu Neslihan Atagül, Yeditepe Üniversitesi'nde Tiyatro okudu. Annesi Beyaz Rus, babası ise Çerkes kökenli olan Atagül 2005 yılında Erberk Ajans'a kayıt yaptırdıktan iki ay sonra da bir reklam filminde oynadı. Neslihan Atagül, 20 AÄŸustos 1992 tarihinde Ä°stanbul’da doÄŸmuÅŸtur. Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir. Henüz 8 yaşındayken oyuncu olmayı kafasına koymuÅŸ. 2005 yılında Erberk Ajans'a kayıt yaptırdıktan 2 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eÄŸitim almıştır. Neslihan Atagül DoÄŸulu, oyunculuk hayatına ilk kez 2006'da Yaprak Dökümü dizisinde Deniz karakteriyle adım atmıştır. Yine 2006 yılında Ä°lk AÅŸk filminde oynadı ve bu film ile Altın Koza Film Festivali'nde "Umut Veren Genç Kadın Oyuncu" ödülüne layık görüldü. 18 Kasım 2011 tarihinde Atv'de yayına baÅŸlayın, Mahsun Kırmızıgül'ün senaristliÄŸini ve yönetmenliÄŸini yaptığı ilk dizi çalışması olan "Hayat Devam Ediyor" adı dizide Neslihan Atagül, Fikret KuÅŸkan, Menderes Samancılar gibi ustalarla oynamıştır. 2012 yılında otobüslerin uÄŸradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan filmde Zehra rolüne hayat verdi. Araf filminde rol alan Atagül, 2013 yılında Peyami Safa'nın aynı adlı romanından uyarlanan ve yönetmenliÄŸini Sadullah Çelen'in yaptığı, baÅŸrollerini Kadir DoÄŸulu ile PaylaÅŸtığı Fatih Harbiye adlı televizyon dizisinde oynadı. Oyunculukta dönüm noktasının rol aldığı ve uzun yıllar fenomen olan Yaprak Dökümü olduÄŸunu kaydeden güzel oyuncu bir röportajında, "Ä°lk kez 'Ä°lk AÅŸk' filminde yer aldım. Sonrasında da ilk dizi projem 'Yaprak Dökümü'nde rol aldım. Dizi uzun soluklu bir iÅŸ oldu ve çok güzel bir kadrosu vardı. Bana çok ÅŸey öÄŸretti. Bugün hala meslek hayatıma iyi ki o iÅŸle baÅŸlamışım, diyebiliyorum" ÅŸeklinde konuÅŸmuÅŸtu. 28 yaşındaki baÅŸarılı oyuncu, bir dönem beraber rol adlığı Kadir DoÄŸulu ile yaÅŸadığı 3 yıllık beraberliÄŸi 2016 yılında evlilikle taçlandırdı.