Neslican Tay'dan Kanser Günü Paylaşımı!

Yakalandığı kanser hastalıklarını bir bir yenen, mücadelesi ile herkese ilham kaynağı olan Neslican Tay Instagram'dan Kanser Günü'ne özel bir paylaşım yaptı.

Yakalandığı iki kanser hastalığını bir bacağını kaybetmesine rağmen kazanan Neslican Tay Instagram'dan Kanser Günü'ne özel duygusal bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşıma "Kanser öyle değişik ki. Dünya’nın belki de en zor durumlarından birinin içindesindir durup üzülme, ahlanıp vahlanma iznin yoktur. Hem fiziksel hem de çok büyük bir psikolojik savaşın içindesindir artık. Ailenin, insanların sana üzülmesini engelleyemezsin. Ama çok da iyi bilirsin hayat bu tek bir doktor raporu ile herkesin hayatı saniyeler içinde değişebilir. 

Mücadele etmekten geri durmadıkça kazanan olacağını da ben söylüyorum sana. Hayatını kazanacaksın diyemem bunu bilemem ama o kadar acıdan, zorlu zamandan sonra bambaşka bir insana dönüşeceksin. Ne kadar zamanın olduğundan çok içinde bulunduğun anın değerini daha çok anlayacaksın! Çok güçlüsün, sakın bırakma mücadeleyi olur mu? Çünkü biz çoktan kazandık bile" diye yazan Neslican Tay gönülleri bir kez daha fethetti. 

 

Not: Fotoğraf Neslican Tay'ın Instagram sayfasından alınmıştır.