Necip Memili'ye Hırsızlık Şoku! Çalışanı Tarafından Soyuldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Necip Memili'nin evinin, evine gelen çalışan tarafından soyulduğu ortaya çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Necip Memili'nin evinin, evine gelen çalışan tarafından soyulduğu ortaya çıktı. Show TV'de yayınlanmış olan fenomen dizi Çukur'da canlandırdığı Cumali Koçovalı karakteri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanmış olan ünlü oyuncu Necip Memili'nin evinin, evine gelen çalışan tarafından soyulduğu ortaya çıktı. 

 

Sabah gazetesinden Dilek Yaman'ın haberine göre; Oyuncu Necip Memili ile eşi Didem Memili, evlerindeki ziynet eşyalarının eksildiğini fark edince kamera düzeneği kurdu. Eşyalarının evdeki hizmetli tarafından alındığı ortaya çıktı. Görevli, eşyaları geri vermeyince ünlü çift şikayetçi oldu. Necip Memili ile Didem Memili'nin, Sarıyer'de ikamet ettikleri eve Fatma T. adlı bir kadın yardıma geliyordu. Didem Hanım, son zamanlarda yüz binlerce lira değerindeki ziynet eşyalarının eksildiğini fark etti. Çift, eve kamera düzeneği kurdu. Fatma T.'nin eşyaları temizlik kovasına koyduktan sonra poşetlerle evden çıkarttığı görüldü. Çift, karakola gidip şikayetçi oldu. Fatma T., eşyaları Didem Memili'nin kendisine verdiğini, takılardan ise haberi olmadığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Evden çalınan eşyalar şöyle: 3 adet altın pırlantalı küpe, 2 pırlanta yüzük, 4 altın kolye, altın bilezik, lüks marka kadın çantası ve çok sayıda değerli kıyafet.



Etiketler: