Nazlı Senem Ünal'ın Arabesk Şarkı Performansı Beğeni Topladı! Berker Güven'den Olay Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Kanal D'de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nazlı Senem Ünal Instagram sayfasından yaptığı arabesk şarkı performansı ile beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Kanal D'de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nazlı Senem Ünal Instagram sayfasından yaptığı arabesk şarkı performansı ile beğeni topladı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nazlı Senem Ünal Instagram sayfasından yaptığı arabesk şarkı performansı ile beğeni topladı. 

 

Kılıçdaroğlu gibi mutfaktan video atman beni çok etkiledi!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Aslında bu yoktu.. bu yoktu.. içimden geldi anasını satayım. Utanıp kaldırmam için bana kaç saat veriyosunuz" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu Nazlı Senem Ünal için rol arkadaşı Berker Güven "Kılıçdaroğlu gibi mutfaktan video atman beni çok etkiledi " ifadelerini kullandı. Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o performans;