Nazan Kesal'dan Dikkat Çeken Ercan Kesal Açıklaması! Babası İçin Yaptı!

Çukur dizisinde canlandırdığı İdris Koçovalı karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ercan Kesal'ın eşi Nazan Kesal, TRT2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu "Film Gibi Hayatlar" programına konuk olurken eşiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

 

Çukur dizisinde canlandırdığı İdris Koçovalı karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ercan Kesal'ın eşi Nazan Kesal, TRT2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu "Film Gibi Hayatlar" programına konuk olurken eşiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ercan Kesal'ın eşi Nazan Kesal, TRT2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu "Film Gibi Hayatlar" programına konuk olurken eşiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

 

Babası için yaptı! 

 

Son olarak Çukur dizisinde rol alan Ercan Kesal ile evli olan Nazan Kesal, Hülya Koçyiğit'in sunuculuğunu üstlendiği TRT2'de ekrana getirilen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 24 yaşındaki oğlu Poyraz'ın da oyuncu olmak istediğinden bahseden Nazan Kesal, aynı zamanda doktor olan eşi Ercan Kesal hakkında 'Babası için doktor oldu' dedi. Ercan Kesal'ın babasının sanata karşı olduğunu söyleyen Kesal, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Ercan Kesal babası için doktor oldu. Önce Siyasal Bilimleri kazanmış, sonra Diş Hekimliğini kazanmış. Çünkü sevmemiş. Babası 'Ben yaşlanınca kim bakacak bana? Doktor ol' demiş. Bir daha girmiş sınava Ege Tıp bölümünü kazanmış. Ama bugün Ercan hepimiz bildiği iyi bir yönetmen, iyi bir oyuncu oldu bence'

 

ercan kesal babasi icin doktor oldu nazan kesal dan dikkat ceken aciklamalar