Napoli'den Arda Güler İçin Fenerbahçe'ye Resmi Transfer Teklifi Hazırlığı! Mario Branco Yönetecek!

Fenerbahçe Napoli Arda Güler için Fenerbahçe'ye resmi transfer teklifi yapmaya geliyor! Mario Branco yönetecek. Fenerbahçe 17 yaşındaki starı Arda Güler için, İtalya Serie A devi Napoli 'resmen' teklif yapmaya geliyor.

 

Ömer Aykut Özaşkın'ın haberine göre; Fenerbahçe, geçtiğimiz yıllarda Eljif Elmas ve Vedat Muriqi'yi, yüksek bonservis bedelleriyle Avrupa'nın önemli kulüplerine satmıştı. Fenerbahçe, 3 milyon euroya aldığı Kim Min-Jae'yi sadece 1 sezon oynatmış ve yıldız oyuncuyu 18 milyon euro + bonuslar karşılığında İtalyan temsilcisine göndermişti. Fenerbahçe'ye Gençlerbirliği altyapısından transfer olan 17 yaşındaki Arda Güler de, Napoli'nin radarındaydı. Teknik Direktör Luciano Spaletti'nin, Arda'yı ilgiyle takip ettiği ve Fenerbahçe'yi izlemesi için sürekli scout gönderdiği biliniyor. Bununla beraber Napoli Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli'nin de, Arda için aylar süren bekleyişin ardından karar verdiği öğrenildi.

 

İtalyan Corriere dello Sport'a konuya ilişkin yer alan haberde, şu bilgiler okuyuculara aktarıldı:

 

"Fenerbahçe'nin Portekizli sportif direktörü Mario Branco, geçmişte Hajduk, Famalicao, Steua Bükreş, PAOK gibi takımlarda çalıştı. Fenerbahçe'nin transfer hamleleri ve görüşmeleri, 2020 yazında Roma'nın da aklında olan ancak transferi gerçekleşmeyen bu menajerin etrafında dönüyor. Ofansif orta saha oyuncusu 17 yaşında, sol ayaklı. Süper Lig'de 2 gol, Avrupa Ligi'nde 1 gol attı. Jorge Jesus tarafından yönetilen Fenerbahçe'nin oyuncusu. Giuntoli, birkaç aydır Arda'yı takip ediyor. Arda içn Aksiyon alan ilk kulüp, Napoli olacak. Arda için artan transfer rekabetinde, oyuncuya daha önce ilgi duyduğu için avantajlı konumda bulunuyor. Paris Saint Germain ve Tottenham bile, Arda Güler'in zaman içindeki gelişiminden etkilendi."