Naci Görür'den Kahramanmaraş Depremi İle İlgili Şok Sözler! Söyleye Söyleye Dilimizde Tüy Bitti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem sonrası çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem sonrası çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem sonrası çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Söyleye söyleye dilimizde tüy bitti!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kahramanmaraş depremi için "Arkadaşlar, çok üzgünüm ama Maraş’ın Pazarcık yöresinde 7,5 büyüklüğünde deprem oldu. Çok büyük bir deprem umarım zaiyatımız az olur. Bu depremin gelmekte olduğunu yerbilimciler olarak söyleye söyleye, yaza yaza dilimizde tüy bitti. Hiç kimse ne diyorsunuz diye tepki bile vermedi" ifadelerini kullanan Görür sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

naci gorur den kahramanmaras depremi ile ilgili dikkat ceken sozler soyleye soyleye dilimizde tuy bitti