Naci Görür'den Dikkat Çeken Elazığ Ve Deprem Açıklaması!

Sosyal medyada yaptığı deprem analizleriyle gündemde olan deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Elazığ ve deprem ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı deprem analizleriyle gündemde olan deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Elazığ ve deprem ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı deprem analizleriyle gündemde olan deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Elazığ ve deprem ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Elazığ’da büyük depremler beklemiyorum!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Palu civarında 4’lük depremler oluyor. Son büyük Maraş depremleri sonucu olasılıkla Malatya (M), Ovacık (O) ,Nazimiye-Karakoçan (N-K) ve ilişkli faylar yüklendi.  Bu faylarda irili ufaklı depremler beklenebilir. Bu depremler Elazığ’ın depremleri olamaz. Doğu Anadolu fayı (DAF) Sivrice-Malatya arasında kırıldığı için, bu fayın üzerinde Elazığ’ın doğusunda da daha önce Bingöl 1971 ve 2003, Palu 1977, Sivrice 2020 , vb depremleri olduğu için ben artık  Elazığ’da büyük depremler beklemiyorum. Elazığ bundan sonra komşunun depremlerini hisseder, sevgiyle." ifadelerini kullanan Görür sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o açıklama;

 

naci gorur den elazig ve deprem aciklamasi

 

naci gorur den elazig ve deprem aciklamasi