Mustafa Vural'ın 'Angaje' Kişisel Sergisi Açıldı!

İstanbul, 28 Eylül 2024 – Evrim Sanat Galerisi, Ressam Mustafa Vural'ın "Angaje" isimli kişisel sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu. Sergi, 28 Eylül 2024 Cumartesi günü kapılarını açtı ve 16 Ekim 2024 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

 

Mustafa Vural, sergide 39 adet eserini sanatseverlerle buluşturuyor. Eserlerinde suluboya ve akrilik tekniklerini kullanan Vural, doğa teması ve peyzaj üzerine yoğunlaşarak, çevreye duyduğu hassasiyeti eserlerinde dile getiriyor. Ressam, sergisini "Doğa her şeydir" felsefesine dayandırarak, çevre katliamlarına tepki vermek amacıyla bu serüvene başladığını vurguluyor.

 

Ressam Vural, "Eserlerim ile doğanın önemine dikkat çekmeyi ve çevre bilincinin oluşmasına katkıda bulunmayı umuyorum. Eserlerimi sanat izleyicisiyle buluşturmaktan dolayı çok mutluyum," ifadelerini kullanıyor.

 

Evrim Sanat Galerisi'nin kurucusu ve yöneticisi Betül Ketenci, sergi hakkında şu yorumda bulundu:

 

"Ressam Mustafa Vural'ın kişisel sergisi ile 2024 kış sezonunda İstanbullu sanatseverlerle buluşmaya devam ediyoruz. Bu sezon, birbirinden kıymetli sanatçıların sergileriyle sanat izleyicileriyle buluşmaya devam edeceğiz. Tüm İstanbullu sanatseverleri bekliyoruz."

 

Sergi, doğaya ve çevreye duyulan sevgi ile sanatı buluşturan eserleri ile sanatseverler için benzersiz bir deneyim sunuyor. Evrim Sanat Galerisi, sanat dünyasını desteklemeye ve İstanbulluları nitelikli sanat ile buluşturmaya devam edecek.



Etiketler: