Mustafa Üstündağ Ben Bu Cihana Sığmazam'da 'Behçet Şavlı' Karakteriyle Dengeleri Değiştirecek!

ATV'de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi tüm hızıyla devam ederken diziye 'Behçet Şavlı' karakteriyle Mustafa Üstündağ dahil olacak. 

 

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde rol almış olan ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ fenomen dizi ile ekranlara geri dönüyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine katılan Mustafa Üstündağ, "Behçet Şavlı" karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. ATV'de ekrana getirilen Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Ozan Akbaba, Ragıp Savaş ve Burak Çelik'in başrollerini paylaştığı Ben Bu Cihana Sığmazam heyecan dolu bölümleri ile ekrana getiriliyor. "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinin oyuncu kadrosu giderek genişleme devam ediyor. Ben Bu Cihana Sığmazam'a son olarak ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ katıldı.

 

mustafa ustundag behcet savli karakteriyle ben bu cihana sigmazam dizisinde

 

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ BEN BU CİHANA SIĞMAZAM'DA MAFYA OLACAK

 

Üstündağ, dizide Behçet Şavlı karakterini canlandıracak. Oyuncu, 20 Şubat Salı günü yayınlanacak bölümde izleyicilerin karşısına çıkacak. Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, özellikle Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Muro karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı.