Mustafa Topaloğlu'nun Oğlundan Dikkat Çeken Açıklama! 'Babam Başka Kadınlar İçin..!'

Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu, konuk olduğu programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Babası Mustafa Topaloğlu'nun bir kadın için evden gittiğinden bahseden Çağlayan Topaloğlu, "Onun yaşadıkları beni etkiledi ama ona asla kinlenmedim" dedi.

 

Haberler'in Youtube kanalına konuk olan Mustafa Topaloğlu'nun kendisi gibi şarkıcı olan oğlu Çağlayan Topaloğlu, Gökay Kalaycıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği YouTube'da yayınlanan programda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Çağlayan Topaloğlu, babası Mustafa Topaloğlu'nun başka bir kadına gitmesini ve evi terk ettiği dönemi anlattı.

 

"BEN BABAMA HİÇBİR ZAMAN KİNLENMEDİM”

 

Uzaylı lakaplı ünlü türkücünün oğlu Topaloğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Topaloğlu, "Babam başka bir kadına gidince annem yeniden evlenmeyi düşünmedi. Annem evlenmek isteseydi saygı duyardım. Ben babama hiçbir zaman kinlenmedim. Bizde babaya yüksenilmez ve kinlenilmez. Biz öyle büyütülmedik. Benim babama kırgınlığım oldu. Babamın diğer evliliğinden olan kardeşimi yıllar sonra gördüm. Babamı Türkiye tam anlamadı ki ben anlayayım." şeklinde konuştu.