Murat Yıldırım Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Murat Yıldırım kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Murat Yıldırım ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Evli mi? Cevaplar haberimizde..

 

Murat Yıldırım kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Murat Yıldırım ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini beğenisini kazanan ünlü oyuncu Murat Yıldırım ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Evli mi? Cevaplar haberimizde..

 

murat yildirim kimdir nerelidir evli mi

 

Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Murat Yıldırım kimdir? Hayatı Annesi ve babası aslen Mardinli olan Murat Yıldırım, babasının öğretmenlik görevi nedeniyle 1979'da Konya'da doğdu. Ailesi Kürt ve Arap kökenlidir. Murat Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden sekizinci senesinde mezun oldu. Murat Yıldırım, 13 Nisan 1979 tarihinde Konya’da dünyaya gelmiştir. Annesi ve babası aslen Mardinli olan Murat Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden mezundur. Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'na (YÜO) katıldı ve 3 yıl amatör olarak tiyatroda oynadı. Televizyonda ilk oyunculuk deneyimini 1999 yılında yayınlanmaya başlayan Ayrılsak da Beraberiz dizisi ile yaşayan Murat Yıldırım, 20 Haziran 2008'de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile evlendi ancak bu evlilik 4 yıl sonra sonlandı. Londra'da tanıştığı Faslı oyuncu İmane Elbani ile 13 Kasım 2016'da ikinci evliliğini yaptı. Atv ekranlarında yayınlanan “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programını sunan Murat Yıldırım, 1.82 metre boyunda, 72 kilo ve Koç burcudur. Murat Yıldırım, 13 Nisan 1979 yılında Konya’da doğdu. Murat Yıldırım'ın annesi ve babası aslen Mardinlidir. Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Murat Yıldırım, tiyatro ve müziğe ilgisinden dolayı Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'na (YÜO) katıldı ve 3 yıl amatör olarak burada tiyatrolarda boy gösterdi.

 

Murat Yıldırım, televizyonda ilk oyunculuk deneyimini 1999 senesinde ekranlara gelen Ayrılsak da Beraberiz dizisi ile yaşadı. Murat Yıldırım, 20 Haziran 2008 yılında Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile bir evlilik yaşadı fakat bu evlilik 4 yıl sonra sonlandı. Murat Yıldırım, Londra'da tanıştığı Faslı oyuncu İmane Elbani ile 13 Kasım 2016'da ikinci evliliğini yaptı. Şimdilerde, Show Tv'a ekranlara gelecek olan 'Aziz' isimli yapımla izleyici karşısına çıkacak Murat Yıldırım, 1.82 metre boyunda, 72 kilo ve Koç burcudur.