Murat Soner Tutunamayanlar İle Leyla İle Mecnun'u Kıyasladı!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Tutunamayanlar ve Leyla İle Mecnun dizilerini kıyaslayarak aralarındaki benzerliklerden bahsetti. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Tutunamayanlar ve Leyla İle Mecnun dizilerini kıyaslayarak aralarındaki benzerliklerden bahsetti. Son dönemde yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Tutunamayanlar ve Leyla İle Mecnun dizilerini kıyaslayarak aralarındaki benzerliklerden bahsetti.

 

Yayınladığı videosunda Leyla ile Mecnun ve Tutunamayanlar dizisiyla ilgili "Tutunamayanlar son zamanlarda benden en çok istek alan dizi oldu. ama önce söylemeliyim ki, bu video tam anlamıyla bir dizi inceleme videosu değil, daha çok Leyla ile Mecnun ve diğer yerli dizilerle kıyaslamak ve kıyaslamamak üzerine kurulu. Tutunamayanlar, uzun zamandır hasret olunan absürt komedi türünde bir dizi. Absürt ne demek diyenler de olabilir, absürt Fransızca olunca daha derin manaları varmış gibi gelebilir kulağa ama kısaca saçma demek. Ama klasik yerli diziler kadar değil sanırım. Çünkü fakirlerin zengin sevgili bularak değil, iş bularak hayatını kurtarmaya çalıştığı bi yapı var. Bu arada fakir olmak için  can atan karakteri de unutmamak gerek. Bir yandan da hani şu hasret kalınan sıcak mahalle dizilerinden. Ama hepsinden önemlisi 140 dk yerine ortalama 70 dk. Aynen Leyla ile Mecnun'da olduğu gibi. Ama bu iki yapımın tek ortak özelliği süreleri değil. Videoda geri kalanından da bahsettim ama daha fazlası varsa siz de yorum kısmına yazabilirsiniz." ifadelerini kullanırken, iki dizi arasındaki benzerliklerden bahsetti. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.