Murat Soner Rise of Empires Ottoman Dizisini İnceledi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Rise of Empires Ottoman mini belgesel dizisiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Rise of Empires Ottoman mini belgesel dizisiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Rise of Empires Ottoman mini belgesel dizisiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Rise of Empires Ottoman dizisi için "Netflix'ten bir Osmanlı Belgeseli… Fatih Sultan Mehmet'in hayatını ve İstanbul'u fethini konu alacak olan Rise of Empires: Ottoman belgesel dizisinden bahsedeceğim bu videoda. Bu belgeseli yapan 2 şirketten biri, yönetmeni ve oyuncu kadrosunun büyük çoğunluğu Türk ama Netflix'te "Amerikan Dizisi" olarak geçiyor.

 

Bu arada videoda söylediğim şey gerçekleşti ve ben videoyu yayınlamadan birkaç saat önce bir türlü yayınlanamayan fragman yayınlandı (zamanlamam harika). Fragmanı da izledim ve "ahh şu İngilizcemiz" dediğinizi duyar gibiyim. Ayrıca Rising of Empires: Ottoman'da, Game of Thrones'dan Tywin Lannister olarak hatırladığımız Charles Dance dayımızın yanı sıra, Tuba Büyük Üstün gibi bizden olan çok sayıda isim var." ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.