Murat Soner Mucize Doktorun Son Bölümündeki Corona Virüsü Konusuna Değindi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Mucize Doktor dizisinin son bölümünde geçen virüs salgını konusunda bilgiler verirken, diziyi eleştirdi. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Mucize Doktor dizisinin son bölümünde geçen virüs salgını konusunda bilgiler verirken, diziyi eleştirdi. Son dönemde yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Mucize Doktor dizisinin son bölümünde geçen virüs salgını konusunda bilgiler verirken, diziyi eleştirdi.

 

Mucize Doktor'un son yani 20. bölümünde geçen virüs salgını konusunun orjinal versiyonda da olduğu fakat gündemde gerçek bir virüs salgını varken bunu önceden işlenmesine karar verildiğini belirten ünlü sosyal medya fenomeni bunun normal bir durum olduğunu belirtti. Dizinin virüs konusunu güncel bir konuyken işlenmesinin normal olduğunu vurgulayan Soner, anormal olanın virüs salgını olan bir hastanede diğer insanların maske takmaması olduğunu söyledi. Dizinin senarist ve yapımcılarının normalde 45 dakika olan bir diziyi 2 saate sadece ağlayarak çıkardıklarını söyleyen ünlü sosyal medya fenomeni bunun herhalde daha zengin durduğunu düşündüklerini söyledi. 

 

Ayrıca salgın ile ilgili daha gerçekçi bir dizi izlemek isteyenler için Pandemic belgesel serisini tavsiye ederken, ilginç içeriğiyle kısa sürede binlerce kez izlenerek sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.