Murat Soner Haluk Bilginer'in Emmy Almasına Değindi! Şahsiyet'i İnceledi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda Haluk Bilginer'in aldığı Emmy ödülünü değerlendirirken Şahsiyet dizisi ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda Haluk Bilginer'in aldığı Emmy ödülünü değerlendirirken Şahsiyet dizisi ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı videolarla adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Murat Soner, yayınladığı videosunda bu kez geçtiğimiz günlerde en iyi erkek oyuncu dalında Emmy ödülüne layık görülen ünlü oyuncu Haluk Bilginer'in başarısını değerlendirirken, Şahsiyet dizisi ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Haluk Bilginer'in 47.si düzenlenen Uluslararası Emmy Ödül Töreni'nde en iyi erkek oyuncu seçilmesi herkesi gururlandırmalı mı? Yayınladığı videosunda Haluk Bilginer'in Emmy ödülü almasına vesile olan Şahsiyet dizisinden bahseden ve Haluk Bilginer ile ilgili düşüncelerini dile getiren ünlü Youtuber bu içeriği ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.