Murat Soner'den Yargı Dizisi İncelemesi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisiyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Yargı dizisi için "Yargı dizisi ile ilgili çok istek gelince zaten diğerleriyle arasında bir fark olduğunun anlamıştım ama bu kadarını ben de tahmin ediyordum. İşte bu dizi sanırım benim bugüne kadar spoiler verebildiğim, yani spoiler'ın bir mana teşkil edebileceği ilk yerli televizyon dizisi olacak." ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni diziyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

İşte detaylar;