Murat Soner'den Survivor 2020 İncelemesi! Onlar Mı Biz Mi?

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda tüm Türkiye'yi etkisi altına alan TV8'in fenomen yarışma programı Survivor 2020 hakkındaki düşüncelerini paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda tüm Türkiye'yi etkisi altına alan TV8'in fenomen yarışma programı Survivor 2020 hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda tüm Türkiye'yi etkisi altına alan TV8'in fenomen yarışma programı Survivor 2020 hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Survivor için "Survivor videosu yapsak mı soruma %87'lik bir oranla evet dediğinizden beri 2.5 ay geçti. Evet bira geç kalmış olabilirim ama dizilerden arta kalan zamanımda ara ara Survivor 2020 izlemek de kolay olmadı. Bu videoda merak ettiğim bir kaç konuyu sorup, bir kaçına da dikkat çektim. Mesela kimin daha fazla "hayatta kalan" olduğuna. Yani Dominik'te bi adada olanlar mı, yoksa biz mi? Bu Acun Ilıcalı'nın bu programı bu kanalda incelemesini yaptığım ilk televizyon programı oldu, hadi hayırlısı." ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte detayları,