Murat Soner'den Akıncı Dizisi İncelemesi! Whatsapp'ini Silen Süper Kahraman!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Akıncı dizisi hakkındaki düşüncelerini dile getirirken, Whatsapp'ini silen süper kahraman sözleriyle dizideki senaryoyu tiye aldı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Akıncı dizisi hakkındaki düşüncelerini dile getirirken, Whatsapp'ini silen süper kahraman sözleriyle dizideki senaryoyu tiye aldı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Akıncı dizisi hakkındaki düşüncelerini dile getirirken, Whatsapp'ini silen süper kahraman sözleriyle dizideki senaryoyu tiye aldı.

 

Yayınladığı videosunda Akıncı dizisi hakkındaki düşüncelerini dile getiren ünlü sosyal medya fenomeni "Akıncı dizisi, bir yerli süper kahraman dizisi olması hasebiyle reytinglerde çok iyi sonuçlar alamasa da, son dönemin en çok konuşulan, bu kanalda da en çok istek alan dizilerden biri oldu. Peki neden bu kadar çok konuşuldu derseniz, sanırım cevabı videoda saklı. Ama kahramanımızın Batman'e ve Süpermen'e olan benzerliği ve maskesi sanırım en kısa özet olabilir." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o video;