Murat Hançer Kuzey Makedonya Başbakanlık Müsteşarı Muhittin Kahveci'yi Ziyaret Etti!

Son dönemde yaptığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren başarılı iş insanı Murat Hançer, Kuzey Makedonya Başbakanlık müşteşarı Muhittin Kahveci'yi makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. 

 

Haber: Sedat Sarıkaya

 

Son dönemde yaptığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren başarılı iş insanı Murat Hançer, Kuzey Makedonya Başbakanlık müşteşarı Muhittin Kahveci'yi makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Son dönemde yaptığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren başarılı iş insanı Murat Hançer, Kuzey Makedonya Başbakanlık müşteşarı Muhittin Kahveci'yi makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. 

 

murat hancer kuzey makedonya basbakanlik mustesari muhittin kahveci yi ziyaret etti

 

Kuzey Makedonya Başbakanlık Müsteşarı Muhittin Kahveci ile Murat Hançer arasında ikili ticari ilişkilerimizin güçlendirilmesi ile ilgili yapılan sohbette olumlu gelişmeler sağlanmıştır. Kendisine Türkiye de yapmış olduğumuz projelerimizi, aktif çalışmalarımızı kardeş ülkemiz olan Kuzey Makedonya bölgesinde açmış olduğumuz şirketimizde sürdürülebilirliğini, faaliyet alanlarımızı ve oluşacak olan farklı iş kollarını da geliştirmek amacıyla çalışmalarımız konusunda görüşlerini almış bulunmaktayız. Kendisini ziyaret etmiş olduğumuz makamında, bize karşı olan ilgi ve alakasından misafir perver liginden dolayı çok teşekkür ederiz.

 

murat hancer kuzey makedonya basbakanlik mustesari muhittin kahveci yi ziyaret etti

 

Özel tasarım ve Projeler, Medikal üretim tesisi, Mekanik tesisat projeleri, Çelik yapı, Ağaç işleme makinaları konusunda oluşan tecrübelerimizi aktarmış olduğumuz görüşmemizde, Kuzey Makedonya için gelecekte oluşacak yeni hedefler üzerinde görüşme sağlanmıştır.