Murat Dalkılıç İle Sitare Akbaş Öpüşürken Yakalandı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile oyuncu sevgilisi Sitare Akbaş, önceki gün katıldıkları lansman partisinde öpüşürken yakalandılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile oyuncu sevgilisi Sitare Akbaş, önceki gün katıldıkları lansman partisinde öpüşürken yakalandılar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile oyuncu sevgilisi Sitare Akbaş, önceki gün katıldıkları lansman partisinde öpüşürken yakalandılar. 

 

Aşka geldiler!

 

Gazetemagazin'in haberine göre ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, sevgilisiyle öpüşürken saniye saniye kaydedildi. Hande Erçel'den ayrıldıktan sonra güzel oyuncunun yakın arkadaşı Sitera Akbaş ile yakınlaşan Murat Dalkılıç, bu sefer kız arkadaşıyla öpüşürken görüntülendi. Berfu ve Eser Yenenler'in lansmanında olan ikili aşka geldi. Öpüşen çiftlerin videosu sosyal medyaya düştü ve hızla yayıldı. Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç 2015-2017 yılları arasında oyuncu Merve Boluğur ile evli kalmış ve boşanmanın ardından oyuncu Hande Erçel ile birliktelik yaşamaya başlamıştı.

 

murat dalkilic sitare akbas opusurken yakalandilar