Mükemmel Eşleşme Yağmur Seyhan Taşdemir Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Mükemmel Eşleşme Yağmur Seyhan Taşdemir kimdir? TRT1'de 17 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanacak ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak Mükemmel Eşleşme dizisinde Yağmur karakterine hayat veren ünlü oyuncu Seyhan Taşdemir ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Seyhan Taşdemir kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Mükemmel Eşleşme Yağmur Seyhan Taşdemir kimdir? TRT1'de 17 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanacak ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak Mükemmel Eşleşme dizisinde Yağmur karakterine hayat veren ünlü oyuncu Seyhan Taşdemir ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Seyhan Taşdemir kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

mukemmel eslesme yagmur seyhan tasdemir kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Mükemmel Eşleşme Yağmur Seyhan Taşdemir kimdir?

 

Seyhan Taşdemir kimdir? Seyhan Taşdemir 7 Temmuz 1997 senesinde doğmuştur. Adana’da doğan ünlü oyuncu aslen Adanalıdır.  Lise senelerinden beri oyunculuğua meraklı olan Taşdemir eğitim almak için Tümay Özokur Akademi'ye gitmiştir. Burada tiyatro ile uğraşan güzel oyuncu 2019 senesinde Sinema Güzeli Yarışması'nda 1. Olmuştur. 2020 yılında rol aldığı televizyon dizisi Türkan Hanım’ın Konağı filminde canlandırdığı Güliz rolü ile tanınmaktadır. Kariyerine Icon Talent menajerlik şirketine bağlı olarak devam etmektedir. Instagram’da seyhanntasdemir ismiyle paylaşımlarına devam eden ünlü oyuncu Seyhan Taşdemir’in bu mecrada 7071 takipçisi bulunmaktadır. Ata binmeyi sevmektedir. Hayvansever kişiliği ile sosyal medyada yoğun övgü alan Taşdemir'in bir kedisi bulunmaktadır.