Müjde Ar'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sezen Aksu Tepkisi! Ne Dedi?

Müjde Ar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sezen Aksu için söylediklerinden ötürü ne tepki verdi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Müjde Ar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sezen Aksu'yu hedef alan açıklamalarından ötürü tepki gösterdi. Peki Müjde Ar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sezen Aksu için söylediklerinden ötürü ne tepki verdi? Cevaplar haberimizde..

 

Müjde Ar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sezen Aksu için söylediklerinden ötürü ne tepki verdi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Müjde Ar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sezen Aksu'yu hedef alan açıklamalarından ötürü tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Müjde Ar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sezen Aksu'yu hedef alan açıklamalarından ötürü tepki gösterdi. Peki Müjde Ar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sezen Aksu için söylediklerinden ötürü ne tepki verdi? Cevaplar haberimizde..

 

mujde ar dan cumhurbaskani recep tayyip erdogan a sezen aksu tepkisi

 

Müjde Ar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sezen Aksu için söylediklerinden ötürü ne tepki verdi?

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün camide Sezen Aksu'yu hedef almasına Müjde Ar'dan tepki geldi. Bir programın canlı yayınına telefonla konuk olan Müjde Ar, Erdoğan'ın bugünkü ifadeleriyle ilgili "Bu dil koparma meselesi ve bunun bizzat camide dile getirilmesi, tarikatlara bunun görev olarak verilmesi korkunç bir tehdittir ve tehlikedir. Bu direkt olarak halkı sanata, sanatçıya karşı kışkırtmaktır. Biz vazgeçmeyiz, işimizi yapmayı seviyoruz. Ama şu unutulmamalı ki sanat zaten özgürdür. Kimsenin tarifiyle sanat yapılmaz. Dolayısıyla hiçbirimizin, hiçbir sanatçının bir hayati güvencesinin olmadığını düşünüyorum.'" dedi.