Muharrem Sarıkaya Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Muharrem Sarıkaya kimdir? Geçtiğimiz akşam ses teknisyenine tokat atarak sosyal medyada tepkileri üzerine çeken ünlü gazeteci Muharrem Sarıkaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Muharrem Sarıkaya kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu ne? Cevaplar haberimizde..

 

Muharrem Sarıkaya kimdir? Geçtiğimiz akşam ses teknisyenine tokat atarak sosyal medyada tepkileri üzerine çeken ünlü gazeteci Muharrem Sarıkaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü gazeteci Muharrem Sarıkaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Muharrem Sarıkaya kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu ne? Cevaplar haberimizde..

 

muharrem sarikaya kimdir nerelidir evli mi

 

Muharrem Sarıkaya kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu ne?

 

Muharrem Sarıkaya 1961'de Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde dünyaya geldi. Gazeteci ve yazardır. Habertürk gazetesi Ankara Temsilcisidir. Habertürk gazetesinden önce uzun yıllar Hürriyet gazetesinde çalışmış, son yıllarını Sabah gazetesi Ankara Temsilciliği ve ardından yazar olarak 5 Nisan 2009 tarihine kadar çalışmıştır. 18 Haziran 2009 tarihinde Çiğdem Toker'in istifasıyla boşalan Haber türk gazetesi, Habertürk TV ve Habertürk internet sitesinin  Ankara Temsilciliği görevine getirilmiştir. Aynı zamanda TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde Medya ve Uluslararası İlişkiler isimli dersi vermektedir.