Müge Anlı Soyadını Değiştirdi!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Müge Anlı, sosyal medya sayfasından evliliğinin ardından soyadını değiştirdi. 

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Müge Anlı, sosyal medya sayfasından evliliğinin ardından soyadını değiştirdi. Son dönemde yaptığı evlilikle gündemde olan ünlü sunucu Müge Anlı, sosyal medya sayfasından evliliğinin ardından soyadını değiştirdi. 

 

Soyadını değiştirdi!

 

‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programının sunucu, Türkiye'nin sevilen ismi Müge Anlı, evleneceğini açıklamış ve kısa sürede de nikah masasına oturmuştu. 25 Haziran'da Şinasi Yüzbaşıoğlu ile birleştiren Müge Anlı'dan, nikah sonrası ilk hamle geldi. Sosyal medya hesabından soyadını değiştirdi. Müge Anlı, canlı yayında evleneceğini açıklaması ile magazin gündeminde deprem etkisi yaratmıştı. 20 Haziran Pazartesi sabahı kendi adını taşıyan programının canlı yayınında evleneceğini duyurmuştu. İlk olarak yakın dostları Zahide Yetiş ve Zuhal Topal'ın da katıldığı bir kına gecesi yapan Müge Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile 25 Haziran Cumartesi günü aile arasında yapılan sade bir nikah töreniyle hayatını birleştirdi. Bir süredir gözlerden uzak olan ünlü sunucu, nikahtan iki hafta sonra sosyal medya hesabına 'Yüzbaşıoğlu'nu da ekledi.



Etiketler: