Müge Anlı Şahinde Karakılıç Kimdir? Şahinde Karakılıç Olayı Nedir?

Müge Anlı Şahinde Karakılıç kimdir? Şahide Karakılıç olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Şahinde Karakılıç olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Şahinde Karakılıç kimdir? Şahinde Karakılıç olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Müge Anlı Şahinde Karakılıç kimdir? Şahinde Karakılıç olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Şahinde Karakılıç olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Şahinde Karakılıç kimdir? Şahide Karakılıç olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

muge anli sahide karakilic kimdir sahide karakilic olayi nedir

 

Müge Anlı Şahinde Karakılıç kimdir? Şahinde Karakılıç olayı nedir?

 

Müge Anlı Şahinde Karakılıç kimdir? Şahinde Karakılıç olayı nedir? Şahinde Karakılıç 18 yaşında. Yalova’dan kaybolduğu ve kaçırıldığı söylendi. Çınarlık Meslek Lisesi Yerel Yönetimler 1. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Şahinde Karakılıç’ın kaçırıldığı iddiası oldu. Babasının bahçıvanlık yaptığı, kızının ev hanımı olacak kız olmadığını söyledi. Kızının geri getirilmesini istedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen Şahide Karakılıç “Kızım 18 yaşında. Bu siyasi bir mesele değil. Benim çocuğum üniversite öğrencisi. Bu konuda bir hürriyeti yok yasası yok. Üniversite öğrencilerinin yasa çıkması lazım reşit diyorlar kaçırıyorlar. Sen hangi cüretle kaçırıp kızımı İstanbul’da götürüyorsun. Bu konuda Allah rızası için yasa çıksın” ifadelerini kullandı. Kaçıran çocuğun ağabeyi Okan telefon ile programa bağlanırken, “Esenyurt’tayız şuan daha önce de söyledim. Nerede istiyorsanız kızınızı teslim etmek isteriz” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine ekipler Esenyurt’a yönlendirildi.

 

muge anli sahide karakilic kimdir sahide karakilic olayi nedir

 

Sevgilisi Burhan ile sokak ortasında bulundu!

 

Şahinde'nin sevgilisi Burhan yaptığı açıklamada "Şahinde babasının baskısı altında. Babasının baskısı altında olduğu için kaçırdım. Ben Şahinde'yi sevdiğim için, kendisi istediği için kaçırdım." ifadelerini kullanırken, Şahinde'nin babası yaptığı açıklamada "Esenyurt'a giriş var çıkış yok ne demek? Buradan cumhurbaşkanına sesleniyorum. Siz mi yönetiyorsunuz bu İstanbul'u?" ifadeleriyle Şahinde'yi kaçıran aileye tepki gösterdi. Şahinde'yi kaçıran Burhan'ın ailesi yaptığı açıklamada "Biz 8 kişi yaşıyoruz evde. Ailemiz Erzurumlu. Bizim ailemizde böyle birşey yok. Burhan yanlış yapmış. Ben zaten Burhan'a da söyledim. Bu kızın ailesinin haberi yokmuş. Babasını bırakmış, annesi de bırakmış gitmiş. Biz de istemiyoruz böyle bu işi." ifadelerini kullandı. 

 

muge anli sahide karakilic kimdir sahide karakilic olayi nedir

 

Burhan: Ben sevgilimi bırakmam! O da gitmek istemiyor!

 

Şahinde'nin sevgilisi Burhan yaptığı açıklamada "Burhan ben sevgilimi bırakmam. Onu çok seviyorum. O da beni seviyor. Gitmek istemiyor. Bırakmam onu gerekirse aç kalırım, ölürüm. Yine de bırakmam" ifadelerini kullandı. Şahinde ise yaptığı açıklamada "Ben biliyorum baba sen beni vermeyeceksin. Ben Burhan ile evlenmek istiyorum." ifadelerini kullandı. Şahinde'nin babası ise "Üniversiteyi bitirdikten sonra istersen evlenirsin, şuan evlenir gidersen inan öldüğün zaman sana kimse bakmaz." ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Şahinde'nin babası "Ben söz veriyorum üniversiteyi bitirdikten sonra seni evlendireceğim." ifadelerini kullandı. 

 

muge anli sahide karakilic kimdir sahide karakilic olayi nedir

 

Burhan: Hamburgercide çalışıyorum!

 

Burhan yaptığı açıklamada hamburgecide asgari ücret ile çalıştığını söyledi. Bunun üzerine Rami Bey yaptığı açıklamada "Bak Şahinde bu çocuk asgari ücret ile çalışıyor. Yarın üniversiteyi bitirirsen sen de eve katkı sağlar çalışırsın. Yoksa bugün tek çalışan bir aile geçinmez." ifadelerini kullanırken Şahinde "Ben yine de Burhan ile gitmek istiyorum. Burhan ile nikah kıyacaktık biz karışmasaydınız." ifadelerini kullandı. 

 

muge anli sahide karakilic kimdir sahide karakilic olayi nedir

 

Ben eve gelmiyorum evlenicem!

 

Şahinde yapulan bütün uyarılara rağmen eve gelmeyeceğini söylerken bunun üzerine Burhan'ın ağabeyi "Seni bu şartlarda biz de istemiyoruz. Ailen seni büyütmüş, annen kanser hastası. Bu şartlarda seni misafir olarak bile alamayız artık eve." ifadelerini kullanırken, Şahinde "Ben yine de eve gitmeyeceğim. Ben babamın yüzünü görmek istemiyorum. Bu yüzden kaçtım zaten." ifadelerini kullandı. Burhan'ın ağabeyi bu sözler üzerine "O zaman biz istemiyoruz seni sen eve dönmüyorsun çocuk esirgeme kurumuna versinler seni." ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Burhan "O zaman ağabey beni de istemiyorsunuz demektir. Ben de eve dönmüyorum. Beraber gideceğiz nereye gideceksek" ifadelerini kullandı. 

 

muge anli sahide karakilic kimdir sahide karakilic olayi nedir

 

Sen ailenle nasıl yaşadın 20 yıl!

 

Burhan'ın ağabeyi yaptığı açıklamada "Sen 18 yıldan beri yaşadığın ailene güvenmedin de altı gündür tanıdığın birine mi güveniyorsun?" ifadeleriyle Şahinde'ye yüklenirken "Sen babana güvenmiyor musun?" ifadelerini kullandı. Şahinde "Ben babama güvenmiyorum. Beni sevdiğim adama vermeyecek ailem" ifadelerini kullandı. 

 

muge anli sahide karakilic kimdir sahide karakilic olayi nedir

 

Ben başımın çaresine bakarım!

 

Burhan yaptığı açıklamada "Benim kız arkadaşım ne isterse o olacak. Ben başımın çaresine bakarım." ifadelerini kullandı. Müge Anlı yaptığı açıklamada "Hadi kızı aldın gittin. Nereye gidiceksiniz? Ne yapacaksınız?" ifadelerini kullandı. Burhan bunun üzerine "Kendisi gelmek istiyor. Kendisi gitmek istemiyor. Benim Sinan amcam al kız arkadaşını gel dedi. Ben Sinan amcama giderim en kötü ihtimalle." ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Sinan amcan evli mi? Kaç kişi yaşıyorlar evde? sorusuna "Amcam evli iki çocuğu var." ifadelerini kullandı. Demek ki "Sen amcana güveniyorsun. Amcan istiyor mu bu işi" ifadelerine kullandı. 

 

muge anli sahide karakilic kimdir sahide karakilic olayi nedir

 

Burhan: Ben ailemi reddediyorum bu saatten sonra!

 

Burhan yaptığı açıklamada "Ben bu saaten sonra aileme dönmem." ifadelerini kullanırken programa bağlanan Sinan bey "Ben Kocaeli'de inşaat işi yapıyorum. Kendi işimi yapıyorum. 2 tane çocuğum var bunları sokağa atacak halimiz yok. Barışsınlar aileleriyle ortak noktayı bulsunlar, ben onlara ev de kiralarım. Burhan ile beraber işe gidip gelir birbirimize bakarım" ifadelerini kullandı. Burhan yaptığı son açıklamada "Ben bu saatten sonra o eve de gitmem. Ben kız arkadaşımı da alır giderim Sinan amcanın yanına." ifadelerini kullandı. 

 

muge anli sahide karakilic kimdir sahide karakilic olayi nedir

 

Şahinde: Askerden önce gelsin evlenelim!

 

Şahinde yaptığı açıklamada "Ben hemen evlenmek istiyorum. Hemen evlenip okumak istiyorum. En azından Burhan askere gitmeden gelsin istesinler beni sonra evleniriz." ifadelerini kullanırken, Burhan'ın babası Çerkes bey "Asker bittikten sonra gider isteriz. Ya da bir ay sonra nişanı yaparız sonrasında askerden sonra gider düğünü yaparız." ifadelerini kullandı. Müge Anlı "Bana ev tut, bana para ver diyerek evlilik olmaz. Bugün paran olursa biz evleniyoruz dersin gidersin çağırırsın aileni." ifadelerini kullandı. Burhan "Benim param yok aileme güveniyorum." şeklinde konuşurken Şahinde "Ben çok seviyorum, hemen evlenmek istiyorum" ifadelerini kullandı.