Müge Anlı Remziye Çetin Kimdir? Remziye Çetin Olayı Nedir? Esat Tonyalı Kimdir?

Müge Anlı Remziye Çetin kimdir? ATV'de yayınladığı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te işlenen Remziye Çetin olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Remziye Çetin kimdir? Remziye Çetin olayı nedir? Esat Tonyalı kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

Müge Anlı Remziye Çetin kimdir? ATV'de yayınladığı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te işlenen Remziye Çetin olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Remziye Çetin kimdir? Remziye Çetin olayı nedir? Esat Tonyalı kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

muge anli remziye cetin kimdir remziye cetin olayi nedir

 

Remziye Çetin kimdir? Remziye Çetin olayı nedir? Esat Tonyalı kimdir?

 

Remziye Çetin kimdir? Remziye Çetin olayı nedir? Esat Tonyalı kimdir? Remziye Çetin Esat Tonyalı ile 24 yıl önce evlendi. Remziye Çetin 24 yıl önce Esat ile Trabzon’da evlendi. Sürekli eve kaçtığını söyledi. 18 yıl önce İstanbul’a geldiklerini, geldikten sonra problemlerin başladığını söyledi. Ben insan değil miyim? Ben de kocamın elinden tutayım istemez miyim. En son yaşadıkları kavgaları sonrası eşi kocasının tüm birikimini alıp evden kaçtığını söyledi. Kaçan eşini en son iş yerine çağıran Remziye Çetin, eşi Esat Bey’i dövdüğünü günün sonunda karakolluk olduğunu söyledi. En son bir ay önce gördüğünü eşini, sonrasında eşinin telefonunu bir daha açmadığını söylemiştir.

 

muge anli remziye cetin kimdir remziye cetin olayi nedir

 

Ben sadece birikimimi istiyorum bu adam benim için bitti!

 

Remziye Çetin yaptığı açıklamada "Ben bu adamdan bıktım usandım. Bu adam benim 800 bin TL'mi 24 yılımı aldı gitti. Bu adamı artık istemiyorum ben. Müge Anlı bu adamdan bu parayı alırsan sen alırsın. Ben sadece birikimimi, paramı geri istiyorum. Bunun arabasını, telefonunu bile ben aldım" ifadelerini kullandı. 

 

muge anli remziye cetin kimdir remziye cetin olayi nedir

 

Ben kocamı seviyorum sevmiyorum demiyorum! 

 

Remziye Çetin yaptığı açıklamada "Ben kocamı seviyorum. Sevmiyorum demiyorum. 24 yıldır peşindeyim bu adamın. Bu adam hastalandığı zaman ben adam tuttum da baktırdım ona. Ben hastalandım, küçük bir bakkalım var ama 10 gün bakkala gelmedi. Sürekli kaçıyor bu adam. Bazen bir ay sonra geliyor. Bazen iki ay sonra geliyor." ifadelerini kullandı. Müge Anlı yaptığı açıklamada "Remziye hanım bu adamın sürekli yatmasına o kadar çok kızıyormuş ki sürekli yatan bu adamın fotoğraflarını, videolarını çekmiş. Ne kadar tatlısın Remziye abla. " ifadelerini kullandı. Remziye Çetin yaptığı açıklamada "Ben çalışıyorum boş vaktimde elektrikçilik yapıyorum. Bu adam hiçbir şey yapmıyor. Bir de gidip kız peşinde koşuyor. Pastanecinin kızının peşinde takılıyor. Gecelere kadar pastanecinin kızı ile konuşuyor. Sürekli konuşuyor. Sanki ben anlamıyorum. Kadın sesine erkekti diyor. Ben kadın sesi ne zaman erkeğe döndü diyorum." ifadelerini kullandı. Sen bu durumda ne yapıyorsun dövüyor musun sorusunu yönelten Anlı'ya "Ne yapayım yatıyorum onunla mı uğraşıcam bu adamla" ifadelerini kullandı. 

 

muge anli remziye cetin kimdir remziye cetin olayi nedir

 

800 bin TL'yi alıp gitti!

 

Müge Anlı yaptığı açıklamada "Her biri 50 gramdan bilezikler, cumhuriyet altınları, 40 bin TL nakit para toplamda arkadaşların hesaplarına göre 700-800 bin TL parayı alıp gitmiş Esat Bey" ifadelerini kullandı. Remziye Çetin yaptığı açıklamada "Bu adam son dönemde çok yalan söyler olmuştu. Benden saklamak için parasını kenara koymuş, sonra çaldırmış parayı. Akşam geldi kavga ettik. Düşündüm taşındım senden boşanacağım dedim. Kalktı bu adam bu laf üzerine buzdolabına vurdu. Bunun üzerine ben de ona vurdum. Ağzından bir kan geldi. Sonrasında bana öyle birşey yapacağım ki sana unutamayacaksın dedi. Sonrasında ben hastayım dedim kaçan adamı çağırdım. Bu koştu geldi. Ben kafede buna bir kafa attım. Ben erkek gibi dövüşürüm. İki kez kafa attım adama. Çivi vardı yanımda. Çiviledim onu. Haketti ama. " ifadelerini kullandı. Üzülmedin mi diye soran Müge Anlı'ya "Yok beni rezil etti bu adam. Ben ne üzüleyim ona. Beni buraya o getirtti. Ben bu adamın gırtladığını kesecektim neredeyse. " ifadelerini kullandı. 

 

muge anli remziye cetin kimdir remziye cetin olayi nedir

 

Karakolluk olduğum eve dönmem!

 

Müge Anlı yaptığı açıklamada Esat Bey'e "Altınları aldı gitti. Geri istiyorum diyor ama seni de istiyor galiba" ifadelerini Esat Bey "Ben sakat bir insanım. İki tane ölümcül kaza geçirdim. Ben arabanın içinde bir aydır yatıyorum. Benim oğlum cezaevinde bu olayı duysa kötü olacak. Ben hiçbir şey almadım. Yukarıda Allah var. Ben kendimi yakacam birazdan. Ben hergün bu kadına maruz kaldım yıllardır Müge Hanım. O güne lanet olsun. Sen ne kadar yalancı bir kadınsın ya. Ben sürekli bu kadından şiddet görüyorum. Oğlum Afyonkarahisar'da cezaevinde. Eskiden beri sokaklarda, birbirimize sarılıp karda uyuduğumu sorun sonra beni arayın. Ben gece bıçağı hazırlamıştı beni kesecekti. Sağ elimi kullanımıyorum. Sağ ayağımı kullanamıyorum. Ben canımı bu kadından zor kurtardım. Karakollluk oldum. Karakolluk olduğum bir eve de bir daha dönmem" ifadelerini kullandı. 

 

muge anli remziye cetin kimdir remziye cetin olayi nedir

 

Önce o doktora gitsin, sonra ben giderim!

 

Müge Anlı yaptığı açıklamada "Ben Esat enişte, Remziye abla kimse ölmesin. Ölmekten bahsediyorsun sizi doktora göndereyim mi? Yardım edeyim mi ikinize de?" ifadelerine Esat Bey "Ben bu kadınla hiçbir yere gitmem. Ben gururlu bir adamım. Benim oğluma sorun o da gururlu bir insandır. Siz önce o kadını bir doktora yollayın. Bitsin onun işi. Sonra ben giderim" ifadelerini kullandı. Remziye Çetin ise "Benim gitmeme gerek yok doktora. Sen bana paramı getir. Benim paramı getir. Paramı aldın gittin" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Esat Bey "Senin altının bende değil. Yalancı bir kadınsın sen. Benim yemek yiyecek param yok. Yok sana altın maltın. Beni bir daha aramayın" ifadelerini kullandı. 

 

muge anli remziye cetin kimdir remziye cetin olayi nedir

 

Bu kadın benim ölmüş anneme küfretti!

 

Esat Bey yaptığı açıklamada "Benim bunca yıl yaşadıklarım yetti. Ben bugüne kadar bu kadına bunun ölmüş annesine babasına hiç küfretmezken, bu kadın benim ölmüş anneme sürekli küfretti." ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Esat Bey "Bir pastane var. Bana burası hergün bir bedava çorba verir. Siz ne parasından bahsediyorsunuz?" ifadelerini kullandı. Remziye Çetin bunun üzerine "Yalancısın, altınlarımı aldın götürdün" ifadelerini kullanırken, Esat Bey "Ya kadın Allah rızası için iftira atıp durmayın. Ben telefonumu kapatıyorum Müge Hanım. Ne gerekiyorsa yapın" ifadelerini kullanarak telefonu kapattı. 

 

muge anli remziye cetin kimdir remziye cetin olayi nedir

 

Rahmi Bey: Siz de adamı bıktırmışınız! 

 

Rahmi Bey yaptığı açıklamada "Ya Remziye Hanım kusura bakmayın. Remziye Hanım karı kocanın malı müşterektir. Sen böyle konuşursan böyle yaşayamazsınız. Böyle olmaz. Sen de böyle konuşursan adamı bıktırıp usandırırsın" ifadelerini kullanırken sözlerine devam ederken Rahmi Bey "Evlilikte kadın erkek arasındaki mallar müşterektir. Aç kalmamak için alması gerekeni almıştır" sözleri üzerine Müge Anlı sinirlenirken "Olur mu Rahmi Bey? Bu kadının bakkalı var. O da çalışsın. Neden 1 milyon alsın götürsün?" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine "Eğer bu adamın bir malı varsa o zaman bu adamın da eşinin malına tenezzül etmemesi gerekir" ifadelerini kullanan Rahmi Bey sonrası Müge Hanım yaptığı açıklamada "Bu para bende yok diyorsa nasıl alalım Remziye abla" ifadelerini kullandı. 

 

muge anli remziye cetin kimdir remziye cetin olayi nedir

 

 

Hırsızlıkla suçlanıyorum!

 

Esat Bey stüdyoda yaptığı açıklamada "Hayatımda ayağım sakattı. Benim ağabeyimi everdiler yengem bize su vermezdi. Ben ormandan ot topladım, çöpten ekmek yedim yine de hırsızlık yapmadım. Şimdi mi hırsızlık yapacağım? Beni hırsızlıkla suçluyor. Bu bir ara Trabzon'a gitti geldi. Bakkalı bana bırakmıştı. Bu bakkalda neden mal satılmış para yok dedi. Beni sürekli hırsızlıkla suçladı. 17 yıl boyunca o gün oldu ben bir daha o bakkalı açmadım. Beni çünkü hırsızlıkla suçluyor. Ben bunun altınlarının nerede olduğunu bilmiyorum. Suçluysa da haklıdır bu haklıysa da haklıdır. Bu böyle bir kadındır. Ben bunu dövsem döver miyim döverim. Ama bizde kadına el kalkmaz. Bugüne kadar da vurmadık şükür." ifadelerini kullandı.  

 

muge anli remziye cetin kimdir remziye cetin olayi nedir

 

Dövmesi sorun değil, sorun hırsızlık!

 

Esat Bey yaptığı açıklamada "Ben iki tane iş kazası geçirdim. Omzuma süpürge sopası ile vurdu. Bunlar sorun değil. Sorunumuz bizim hırsızlık. Hırsızlıkla suçlanmak. Ben kesinlikle hırsızlık yapmadım. Altın görmedim, altın nerede, ne yaptı bilemem. Bunu biz benim oğlan ile konuşacaktınız o söz üzerine geldim ben buraya." ifadelerini kullanırken. Müge Anlı "Sizin oğlan cezaevinde, ben de cezaevi müdürü değilim." ifadelerini kullandı. Remziye Çetin yaptığı açıklamada "Benim cüzdanımı, bileziği alırken gördüm ben yalan söylüyor." ifadelerini kullandı. Rahmi Bey "Remziye Hanım benim anladığım siz bu adamı çok uzun zamandır takmışsınız hırsızlık yaptığına" ifadelerini kullandı. 

 

muge anli remziye cetin kimdir remziye cetin olayi nedir

 

Esat Bey: 24 yıl bununla ben anlaşmışım 2 adamı bırakmış beni almış bu!

 

Esat Bey yaptığı açıklamada "Dünya dünya ile anlaşır. Bu kadın ile hiçkimse anlaşamaz. Bu kadın ile 24 yıl ben anlaşmışım. Hırsızlık yapmadım ben bunu kesinlikle kabul etmiyorum" ifadelerine Remzi Hanım "Bu adamda benim altınlarım. Benim altınlarım bu adamda. Bu adamın arabasının tekerleklerini bile ben aldım." ifadelerini kullandı. Remziye Hanım "İnşallah altınlarım bu adamda çıkar da kendi tuzağına düşer." ifadelerine kullandı. 

 

muge anli remziye cetin kimdir remziye cetin olayi nedir

 

Hamit Bey: Bu kadın hırsızdır! Remziye yalan söylüyor!

 

Hamit Kahveci, eski eşinin dayısının oğlu yaptığı açıklamada "Bu kadın Trabzon'da herkesi dolandırdı. Bu kadın benim dayımın oğlu ile evliyken bu kadın Esat ile kaçtı. Bu kadın hırsızdır. Bu kadın babasını dövdü. Bu kadın altı parmağın kızıdır. O çocuk varya o çocuk yerden göğe kadar haklıdır. Bu kadın altı parmak Mustafa'nın kızıdır. Bu kadın hırsızlıkla geçiniyor." ifadelerini kullanırken, Esat Bey "Dünya ahiret rabbim benim kafir olarak canımı alsın tanımam bu adamı" ifadelerini. Hamit Kahveci yaptığı açıklamada "Bu kadın Of'da halı çaldı, halı aldı halının parasını ödemedi. Bu kadın buzdolabı aldı, parasını ödemedi. Bu adam beni kesinlikle tanımam" ifadelerini kullandı. 

 

muge anli remziye cetin kimdir remziye cetin olayi nedir

 

Hasan Akyüz: Bu adam sana ne yaptı!

 

Remziye Çetin'in eski kocası Hasan Akyüz yaptığı açıklamada "Ben de bu kadınla 10 yıl yaşadım. Beni de dövdü. Bu adam sana ne yaptı Remziye. Sen ne rezil bir kadınsın. Ben bununla aracılıkla evlendim. Bunun babasının bir bakkalı vardı. Öyle başladı bizim meselemiz. Seni ben Allah'a havale ettim. Sen oraya hangi yüzle çıktığını merak ediyorum" ifadelerini kullandı. Konuşmaya devam eden Hasan Bey "Hele bu kadını oraya kim çıkardı ben onu merak ediyorum" ifadelerini kullanırken, Remziye Hanım ise yaptığı açıklamada "Bu da benim paramı çalar çalar Kıbrıs'a kaçardı. Kıbrıs'ta kardeşlerinin yanına kaçtı. Bunu ben kadınlarla sarılarken yakaladım" ifadelerini kullandı. Hasan Bey yaptığı açıklamada "Ben 20 yıldır İzmir'de yalnız yaşıyorum" ifadelerini kullandı. Remziye Hanım ise "Seni kim ne yapsın?" ifadelerini kullandı. 

 

muge anli remziye cetin kimdir remziye cetin olayi nedir

 

Elektrikçi Aşkın İnan Esat Bey benim dükkanımda kaldı! Hiç sıkıntı yaşamadım!

 

Aynı mahallede elektrikçilik yapan Aşkın Bey yaptığı telefon bağlantısında "Pandemi döneminde Esat Bey evden kaçtığında benim dükkanımda da kaldı. Ben anahtar da bıraktım Esat Bey'e. Esat Bey'i hırsızlıkla suçluyor ama ben Esat Bey'den hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bir çivinin bile kaybolduğunu görmedim." ifadelerini kullandı. 

 

muge anli remziye cetin kimdir remziye cetin olayi nedir

 

Saadet Hanım: Sen konuştuklarına hiç dikkat etmiyorsun! 

 

Esat Bey'in ablası Saadet Hanım "Remziye Hanım altınlarını kime verdiysen, altınlarını çıkar. Bütün Esat'ın tarafı bağlanmak istiyor hatlar dolmuş taşmış. Benim kardeşimde herşey var ama hırsızlık yoktur. Hırsızlık yaptığını duyayım, göreyim cenazesine bile gelmem. Laflarınla aileni karıştırma, yoksa senin yanındayım ben. Laflarını konuştuklarına hiç dikkat etmiyorsun. Dikkat et" ifadelerini kullandı. 

 

Arabada altın aradılar!

 

muge anli remziye cetin kimdir remziye cetin olayi nedir

 

muge anli remziye cetin kimdir remziye cetin olayi nedir

 

Esat Bey: Ben buraya hırsızlıktan arınmak için geldim!

 

Esat Bey yaptığı açıklamada "Sen istedin ben geldim. Benim tek bir amacım var o da hırsızlıktan arınmak için geldim. Benim başka bir gayem yok. Bugün benim son gelişim bundan sonra sen hakkını nerede ararsan ara. Haklı olan hakkını arasın" ifadelerini kullandı. Müge Anlı yaptığı açıklamada "Senin bacağın kopuk ama sen dövüşebiliyorsun değil mi?" ifadelerini kullanırken, Esat Bey "Müge Hanım ben zaten dövüşürüm. Dövüşebilirim ama biz de kadına el kalkmaz" ifadelerini kullandı.

 

muge anli remziye cetin kimdir remziye cetin olayi nedir

 

Benim için bitti!

 

Müge Anlı yaptığı açıklamada "Sizde bitti mi?" ifadelerini kullanırken Remziye hanım yaptığı açıklamada "Bende bitmedi. Neden yalan söyleyim ki. 24 yıldır beraber yedik içtik yaşadık. Ben çalıştım o sofra kurdu. Bu adam benim altınlarımı getirsin ben affederim, yine altın da veririm." ifadelerini kullandı. Esat Bey'e de aynı soruyu yönelten Müge Anlı Esat Bey'den "Ben de tamamen bitti. Ben hatta yaşadığım sürece bir daha o sokağa gidersem bütün izleyiciler benim suratıma tükürsün. Ben illallah ettim." ifadelerini kullandı.  

 

muge anli remziye cetin kimdir remziye cetin olayi nedir

 

Benim 24 yılım kayıp! 

 

Esat Tonyalı yaptığı açıklamada "Benim 24 yılım kayıp. Istırap içinde geçen bir 24 yılım var. Ben böyle bir iftira sonrası konu kapandı. Benim için konu kapandı. Ben sokakta yatarım bu saatten sonra bir daha eve gitmem." ifadelerini kullandı. Ünlü bir işletmecinin yemek teklifi için ise "Ben her türlü teklife açığım ama bu kadın ile daha yola çıkmam" ifadelerini kullandı. 

 

muge anli remziye cetin kimdir remziye cetin olayi nedir

 

Benim için de bitti!

 

Remziye Çetin yaptığı açıklamada "Benim için de bitti." ifadelerini kullanırken "Ben yine çalışır kazanırım. Ben Esat'ın çaldığı altınları yerine koyarım. Ben Esat'ın kullandığı telefonu, arabayı ben aldım. Ben yine alırım" ifadelerini kullanırken "Ben yine özür dileyip bu adam çalsın diye yine altın toplayamam" ifadelerini kullandı. Esat Bey ise "Ben sokakta yatarım, evde kalmam. Benim hırsızlıkla suçlandığım bir yere dönmem söz konusu olamaz. 24 yılım gitti. Benim hakkım sana helal değil. Allah katında senden hesap soracağım" ifadelerini kullandı.