Müge Anlı Nilüfer Şenel Kimdir? Nilüfer Şenel Olayı Nedir? Abdullah Şenel Olayı Nedir?

Müge Anlı Nilüfer Şenel kimdir? Nilüfer Şenel olayı nedir? Abdullah Şenel olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Nilüfer Şenel, Abdullah Şenel olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Müge Anlı Nilüfer Şenel kimdir? Nilüfer Şenel olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Müge Anlı Nilüfer Şenel kimdir? Nilüfer Şenel olayı nedir? Abdullah Şenel olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Nilüfer Şenel, Abdullah Şenel olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Müge Anlı Nilüfer Şenel kimdir? Nilüfer Şenel olayı nedir? Abdullah Şenel olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

muge anli nilufer senel kimdir nilufer senel olayi nedir abdullah senel olayi nedir

 

Müge Anlı Nilüfer Şenel kimdir? Nilüfer Şenel olayı nedir? Abdullah Şenel olayı nedir? 

 

muge anli nilufer senel kimdir nilufer senel olayi nedir abdullah senel olayi nedir

 

Nilüfer Şenel kimdir? Nilüfer Şenel Olayı nedir? 

 

Nilüfer Şenel daha önce Müge Anlı ile Tatlı Sert programında evden kaçmasıyla gündeme gelen Nilüfer Şenel Müge Anlı tarafından bulunan sonrasında Abdullah Şenel ile evlendi. Müge Anlı’ya ikinci kez katılan Abdullah Şenel bu kez Nilüfer Şenel’in evden kaçtığını dile getirmişti. Yapılan araştırmalar sonunda Nilüfer Şenel bu kez eşinden şiddet gördüğünü dile getirdi. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine yatırıldığını dile getirdi.

 

muge anli nilufer senel kimdir nilufer senel olayi nedir abdullah senel olayi nedir

 

Abdullah Şenel ortadan kayboldu!

 

Son olarak bu kez programa Abdullah Şenel için başvuran Nilüfer Şenel “Sizi dinlemediğim için çok pişmanım. Abdullah sürekli alkol kullanıyor içtikçe beni dövüyor. Artık anlaşamıyoruz. Annemi ve beni sürekli tehdit ediyor. İçeride adam öldürmekten sabıkası var. İçeride yatmıştır. Bulunsun istiyorum kardeşinden de şikayetçiyim. Recep Şenel kardeşi bana kardeşim bekar sana yapayım dedim. Bulunsun boşanmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

muge anli nilufer senel kimdir nilufer senel olayi nedir abdullah senel olayi nedir

 

İyi saatlerde olsun diyorum!

 

Müge Anlı yaptığı açıklamada “Hani siz sahilde tanışmıştınız? Recep nereden çıktı? Bir geliyorlar, bir gidiyorlar! İyi saatte olsunlar inşallah” ifadeleriyle duruma tepki gösterdi.

 

muge anli nilufer senel kimdir nilufer senel olayi nedir abdullah senel olayi nedir

 

Biz seni istemiyoruz! 

 

Abdullah Şenel'in kardeşi Songül Şenel yaptığı açıklamada "Bunlar böyle konuşuyorlar da biz Nilüfer'in babasına da söyledim. Biz seni istemiyoruz dedim git babanlara dedim. Benim 4 aylık bebeğim var ben bebeğimi bırakıyorum gidiyorum bunların peşinden koşuyorum." ifadelerini kullanırken, Müge Anlı "Peki ağabeyin gerçekten adam öldürdü mü?" sorusuna Songül "Yok be Müge abla. Hacizden mi neden yatmış telefon faturasını mı ne ödememiş. 6 ay yatmış. Adam öldürme diye birşey yok. Adam öldürse çıkabilir mi içeriden" ifadelerini kullandı. 

 

muge anli nilufer senel kimdir nilufer senel olayi nedir abdullah senel olayi nedir

 

Ben seni istemiyorum başkasını istiyorum!

 

Nilüfer Şenel "Abdullah ben seni istemiyorum. Bir celsede boşanalım. Ben başkasını istiyorum. İnternette tanıştım. Manisa'da kamyon şoförü olarak çalışıyor. Ben onu seviyorum." ifadelerini kullandı.  

 

muge anli nilufer senel kimdir abdullah senel kimdir abdullah senel olayi nedir

 

Müge Anlı: Yani siz Abdullah'ı bulup boşanıp, yeniden evlenmek istiyorsun!

 

Müge Anlı yaptığı açıklamada "Ben şimdi anladım olayı. Siz Abdullah'ı bulup boşanıp bu adam ile evlenmek için başvurdunuz buraya" ifadelerini kullanırken, Nilüfer Şenel "Ben Instagram'da tanıştım bu adamla. Evli olduğumu evliyken beni alamayacağını söyledi. Boşanıp, iki ay bekledikten sonra bu adamla evlenmek istiyorum" ifadelerini kullandı. 

 

muge anli nilufer senel kimdir nilufer senel olayi nedir

 

Abdullah: Ben habersiz geliyor, benden habersiz gidiyor!

 

Abdullah yaptığı açıklamada "Müge abla ben gerçekten çalışıyorum. Edirne'de çalışıyorum abla. Bu gerçekten abi ben birşey yapmıyorum. Benden habersiz gelecek, benden habersiz gidiyor. Parklardan topluyorum bunu. İsterseniz patronumu arayabilirsiniz." ifadelerini kullandı. 

 

muge anli nilufer senel kimdir nilufer senel olayi nedir

 

Ailesi Nilüfer'in maaşının peşinde! Annesi bunu böyle yaptı!

 

Ailesi Nilüfer'e yatan bakım maaşının peşine düştü. Bizim Nilüfer ile aramız çok iyiydi. Birgün annesi geldi kaldı bizle. Annesi gittikten sonra Nilüfer ile aramız bozuldu. Yoksa ben gerçekten Nilüfer'i seviyorum. Nilüfer benim için aşk demek. Benim kalbimde Nilüfer yazar. Ailesi Nilüfer'in bakım maaşının peşine düştü. Nilüfer annen yüzünden huzurumuz bozuldu." ifadelerini kullandı. 

 

muge anli nilufer senel kimdir nilufer senel olayi nedir

 

Nilüfer: Ben çok pişmanım! Yalan gelmedi! 

 

Nilüfer yaptığı açıklamada "Ben istemiyorum Müge Abla. Çok pişmanım Müge Abla. Hep aynı şeyleri yaşıyoruz. Bir celsede bitsin istiyorum. " ifadelerini kullandı. Abdullah yaptığı açıklamada "Madem istemiyor beni. Tamam o zaman Müge abla bir celse de bitsin. Bir Nilüfer gider, bir Nilüfer gelir" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Nilüfer "Bir Abdullah gider bir Abdullah gelir" ifadelerini kullandı. Nilüfer yaptığı açıklamada "Abdullah hastaneye beni ziyarete gelmedi. Yalan söylüyor" ifadelerini kullanırken, Müge Anlı "Yok geldi ya. Hastaneye almadılar sadece." ifadelerini kullanırken, Nilüfer "Telefon diye birşey var." ifadelerini kullandı. Müge Anlı "Geldi canım. Bizim kameralar çekti. Konuşmasına izin vermediler." ifadelerini kullandı. 

 

muge anli nilufer senel kimdir nilufer senel olayi nedir

 

 

Nabiye: Henüz maaşın peşine düşmedim!

 

Nilüfer Şenel Abdullah Şenel için "Sürekli alkol alıyor. Adam öldürdü." ifadelerini kullandı. Müge Anlı yaptığı açıklamada "Nilüfer için engelli maaşı 1124 TL veriliyordu. Nabiye'cim 1124 TL maaş için evlenmesini istemiyordun." ifadelerini kullanırken. Nabiye "Evet dedim" ifadelerini kullandı. Nabiye yaptığı açıklamada "Ben maaş peşinde değilim. Çocuğuma bakarım ben sağ olduğum için. Ben henüz maaş peşine düşmedim." ifadelerini kullandı. 

 

muge anli nilufer senel kimdir nilufer senel olayi nedir

 

Tamam bu evlilik bitmiş!

 

Abdullah Şenel ile Nilüfer Şenel arasında son anlarda yaşanan "Altın hırsızlığı" tartışması sonrası Müge Anlı araya girerken "Tamam bu evlilik bitmiş. Biz gerçi Avrupa hukuk sistemine bağlıyız. Ama ben Amerikan mahkemelerinin tarzını çok seviyorum. Siz jüri olacaksınız. Sizce boşanmalılar mı?" sorusunu stüdyoya aktardı. Stüdyodan da boşansınlar kararı çıktı.