Müge Anlı Mehmet Topaloğlu Cinayetinde Ahmet'in Eşiyle İlgili Açıklaması Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Eskişehir'de işlenen Mehmet Topaloğlu cinayetiyle ilgili cinayet şüphelisi Ahmet'in eşiyle ilgili açıklamaları sunucu Müge Anlı'yı çileden çıkardı. 

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Eskişehir'de işlenen Mehmet Topaloğlu cinayetiyle ilgili cinayet şüphelisi Ahmet'in eşiyle ilgili açıklamaları sunucu Müge Anlı'yı çileden çıkardı. ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Eskişehir'de işlenen Mehmet Topaloğlu cinayetiyle ilgili cinayet şüphelisi Ahmet'in eşiyle ilgili açıklamaları sunucu Müge Anlı'yı çileden çıkardı. 

 

muge anli mehmet topaloglu cinayetinde soke eden ifade uyurken esimi goturmusler sonradan ogrendim

 

Ben uyurken eniştem eşimi almış götürmüş sonradan öğrendim!

 

Programda Ahmet'in "Ben uyurken karımı yanımdan alıp götürmüşler. Eniştem gelmiş eşimi almış götürmüş. Ben uyudum mu uyurum. Kulaklarımdan dolayı duymadım. Ben erken yatıyorum, eşim sonrasında gelip yatıyor. Gece saat 3'te eniştem ben uyurken yatağımdan eşimi hastalanınca alıp getiriyor. Ben sonradan eşimin hastalandığını öğrendim" ifadeleri karşısında Müge Anlı şaşkınlığını gizleyemezken "İnsanın eşini nasıl yanından götürebilirler? demek ki Ahmet ağabeyin değişik bir durumu var" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi. 

 

muge anli mehmet topaloglu cinayetinde soke eden ifade uyurken esimi goturmusler sonradan ogrendim

 

Annesi gece bir buçukta geldi dedi!

 

Ahmet'in annesi yaptığı açıklamada "Cinayet gecesi gece bir buçukta oğlum eve geldi başım çok ağrıyor diyerek gidip yattı. Sonrasında odaya ilk ben girdim. Gelinimi uyandırdım. Zaten bizim gelin de hastanede çalışıyor. Gittik hastaneye beynine pıhtı attı sandık. Daha önce damadım da bunu yaşayınca biz korktuk, oğlumu uyandırmaya uğraşmadık" ifadelerini kullandı. Sonrasında yaptığı açıklamada "Biz sonrasında zaten Ahmet'i oraya yolladık." ifadelerini kullandı. Açıklamalarına devam eden Ahmet'in annesi "Neden bayıldın? Köylü merak ediyor" sorusuna "Ben 32 yaşında bir oğlumu motorsiklet kazasında kaybettim. Mehmet Topaloğlu'nu da kendi oğlum yerine koydum. Onu diğer oğullarımdan hiç ayırmadım ki ben. Ona biz uzun yıllardır ekmek veriyoruz. Bizimle beraber yaşardı. Bizim ailemizin içinde biriydi. Koyunları beraber otlatırdık. Sonrasında kahvaltı yapacaktık. Mehmet gel beraber kahvaltı yapalım dedi oğlum. Sonra Mehmet dedi ki yok ağabey benim aileme sözüm var dedi." ifadelerini kullandı. Ahmet'in annesi açıklamalarına devam ederken "Ahmet ile Mehmet'in telefon konuşmasını dinlediniz mi? Bir husumet var mıydı? Neden Ahmet böyle çelişkili bir ifade veriyor?" sorusuna "Ahmet ile Mehmet'in telefon konuşmasına ben şahidim. Koyunun ölmesinde Mehmet'in bir dahli yok ki. Benim oğlum Ahmet'in Mehmet'i öldürmek için bir sebebi yok. Ahmet 32 yaşındaki kardeşini kaybettiği için panik yapmış, etkilenmiş o yüzden böyle konuşuyor olabilir." ifadelerini kullandı.