Müge Anlı Mehmet Akkan Kimdir? Mehmet Akkan Olayı Nedir?

Müge Anlı Mehmet Akkan kimdir? Mehmet Akkan olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Mehmet Akkan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Mehmet Akkan kimdir? Mehmet Akkan olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Müge Anlı Mehmet Akkan kimdir? Mehmet Akkan olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Mehmet Akkan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Mehmet Akkan kimdir? Mehmet Akkan olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

muge anli mehmet akkan kimdir mehmet akkan olayi nedir

 

Mehmet Akkan kimdir? Mehmet Akkan olayı nedir?

 

Müge Anlı Mehmet Akkan kimdir? Mehmet Akkan 2018 yılının Aralık ayında İzmir’de kaybolmuştur. 4 yıldır kendisinden haber alınamıyor. Alkolik olduğu söylenen Mehmet Akkan, evlenmiş fakat sonra anlaşamayarak ablası Remziye ile yaşamaya başlamış. Haber vermiyor gidiyor. Polise giden Remziye Akkan kayıp başvurusunda bulunsa da ilk polis bunun 50 yaşında bir adam olduğu yapılacak birşey olmadığını söylemiştir. Sonrasında emekli maaşının şüpheli bir şekilde çekilmeye başladığını öğrenen Remziye Akkan yeniden polise başvurunca, geçtiğimiz yıldan bu yana iki kişi tarafından maaşı çekilmeye başlamıştır. Eşinin ismi Filiz’dir. Kardeşi Mehmet Akkan’ın üzerinde 100.000 TL ile dolaştığını 2016 model bir arabası olduğunu söylemiştir. Filiz boşanmıyor neden boşanmıyor benim kafamda bir sürü soru ifadelerini kullanan Remziye Akkan, Mehmet Akkan’ın peşini bırakmayacağını söyledi. Yaşamlarını Nazilli'de geçirdikleri ifadelerini kullanmıştır. 

 

muge anli mehmet akkan kimdir mehmet akkan olayi nedir

 

Eşimin alkol problemi vardı! Şiddet olayı da yaşanmaya başlamıştı!

 

Filiz Akkan yaptığı açıklamada "Eşimin ciddi alkol problemi vardı. Son dönemde işler çığrından çıkmaya başlamıştı. Son dönemde şiddet de uygulamaya başlamıştı. Artık böyle olunca Pamukkale'de bulunan bir evimizi sattık. Parayı ikiye böldük. Sonra ben Denizli'ye gittim. Sonra Mehmet Akkan Denizli'ye arkamdan geldi. Ben boşanma davası açtım. Geldi evrakları yırttı. Lütfen beni boşama dedi. Ben neden boşanmadım diye sorarsanız belki düzelir gelir diye düşündüm. Bu saatten sonra boşanacağım artık bu zamana kadar gelmemiş, artık gelmesin. Denizli'de parasını çeken kişileri ben kesinlikle tanımıyorum" ifadelerini kullandı. 2009 yılından beri Mehmet Akkan ile beraber olduklarını 2012 yılında resmi nikah ile evlendiklerini söyleyen Filiz Akkan, son dönemde şiddet görmeye başladığını belirtirken, daha önce eşi hakkında 3 aylık uzaklaştırma kararı aldırdığını söyledi. 

 

muge anli mehmet akkan kimdir mehmet akkan olayi nedir

 

Ablasından şok iddia! Zamanında kolunu kırdı!

 

Remziye Akkan yaptığı açıklamada "Niye abla ben bunu öldüreceğim. Ben bunu ne zaman olsa öldüreceğim demedin mi bana. Sonrasında sen bu adamın kolunu kırmadın mı?" ifadelerini kullanırken, Filiz Akkan bu iddialara "Ben mi kırdım bu adamın kolunu? Abla o içip içip komşulara sataştığı için dayak yedi. Dayak yediğinde kolu kırıldı. Bende olay olduktan sonra kolunu o zaman alçıda gördüm. Biz birgün evleri ayırdığımızda, birgün adliyeye gittiğimizde Karşıyaka Adliyesi'nde Mehmet kendisi boşanma dilekçesi yazdı. Sonra birden ağlayarak bana ne olur beni boşama ben bir daha seni rahatsız etmeyeceğim diyerek kağıdı yırttı." şeklinde yanıt verdi.

 

muge anli mehmet akkan kimdir mehmet akkan olayi nedir

 

Açıklamalarına devam eden Filiz Akkan "Son dönemde ben gerçekten çok korkuyordum Mehmet'ten. Birgün gerçekten bana çok büyük şiddet kullandı. Elinde bıçak ile dolaşıyordu. Mehmet önceden böyle değildi. Son 2-3 senede bozuldu. 2016-2017 yılında Mehmet çığrından iyice çıktı. 2017 yılında emekli oldu, 2016 yılında da işi bırakacağını söyledi. Benim erkek kardeşlerim de Mehmet'i hiç sevmezdi. Açıklamalarına devam eden Filiz Akkan "Mehmet Adıyaman'da bir tarikata gitti. Burada alkol ile ilgili yardım aldı. Mehmet ile neden boşanmadığımı bilmiyorum. Belki o dönem olaydan çok etkilendim bilmiyorum. Mehmet 2019 yılında Denizli Merkez'de görüldü. Ben 2018 yılında yaz aylarında Denizli'ye geldim. Mehmet Denizli'de olduğumu biliyordu. Mehmet Buharkent'e geliyordu zaten. Mehmet'ten 2019 yılından sonra ortadan kayboldu." ifadelerini kullandı. 

 

 

Mehmet'in biz evlendiğimizde bir arabası dışında hiçbirşeyi yoktu!

 

Mehmet Akkan'ın eşi Filiz Akkan "Bana parası için boşanmıyor diyorlar. Remziye ablaya soruyorum buradan Mehmet ile ben evlendiğimde Mehmet'in nesi vardı? Sadece bir arabası aldı. Mehmet ben evlendikten sonra para kazanmaya başladı. Mehmet iade konusunda uzmandı. Ben de onunla beraber çalışıp onun başarılı olmasını sağladım. Mehmet muhasebeciydi. O zaman o kağıdı yırtıp attığında beni etkiledi sanırım. O yüzden beni de rahatsız etmiyor diye boşanma davası açmadım." ifadelerini kullandı.