Müge Anlı Gülrize Jorayeva Kimdir? Gülrize Jorayeva Olayı Nedir?

Müge Anlı Gülrize Jorayeva kimdir? Gülrize Jorayeva olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Gülrize Jorayeva olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gülrize Jorayeva kimdir? Gülrize Jorayeva olayı nedir? Fenoreporter olarak sizin için derledik. Cevaplar haberimizde..

 

Müge Anlı Gülrize Jorayeva kimdir? Gülrize Jorayeva olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Gülrize Jorayeva olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gülrize Jorayeva kimdir? Gülrize Jorayeva olayı nedir? Fenoreporter olarak sizin için derledik. Cevaplar haberimizde..

 

muge anli gulrize jorayeva olayi nedir gulrize jorayeva kimdir

 

Müge Anlı Gülrize Jorayeva kimdir? Gülrize Jorayeva olayı nedir?

 

Müge Anlı Gülrize Jorayeva kimdir? Gülrize Jorayeva olayı nedir? Kazakistan uyruklu Gülrize Jorayeva İstanbul'dan kayboldu. Ablasının Müge Anlı'ya bavurarak bulunması için yardım istediği Gülrize Jorayeva'nın iki çocuk annesi olduğu söylendi. Yakşalık 3 aydır kendisinden haber alınamayan Gülrize Jorayeva'nın eşini kaybettikten sonra mental durumunun bozulduğu, çocuklarını Kazakistan'a yolladığı söylendi. İstanbul'da hasta bakıcı olarak çalıştığını belirtilen Gülrize Jorayeva'nın nerede olduğu bilinmiyor.