Müge Anlı Güldane TaÅŸhan Kimdir? Güldane TaÅŸhan Olayı Nedir?

Müge Anlı Güldane TaÅŸhan kimdir? Güldane TaÅŸhan olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı Ä°le Tatlı Sert programında iÅŸlenen Güldane TaÅŸhan olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Müge Anlı Güldane TaÅŸhan kimdir? Güldane TaÅŸhan olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

Müge Anlı Güldane TaÅŸhan kimdir? Güldane TaÅŸhan olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı Ä°le Tatlı Sert programında iÅŸlenen Güldane TaÅŸhan olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Müge Anlı Güldane TaÅŸhan kimdir? Güldane TaÅŸhan olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

muge anli guldane tashan kimdir guldane tashan olayi nedir

 

Müge Anlı Güldane TaÅŸhan kimdir? Güldane TaÅŸhan olayı nedir?

 

Müge Anlı Güldane TaÅŸhan kimdir? Güldane TaÅŸhan olayı nedir? Müge Anlı yaklaşık 1 aydan beri kayıp olan Güldane TaÅŸhan ile ilgili hiçbir ihbar alamadıklarını söyledi. 37 yaşındaki Güldane TaÅŸhan’ın Mersin’e gittiÄŸi söylenirken burada hiç tanıdığı biri olmadığı söylendi. 1 aydır kayıp olan Güldane TaÅŸhan’ın 9 Åžubat deprem felaketini de yaÅŸadığı ailece derinden sarsıldıkları söylenirken evlenmek istediÄŸi birinin olduÄŸu ama ailenin depremden dolayı durumunun iyi olmamasından dolayı beklemesi gerektiÄŸi söylendiÄŸi o yüzden kaçmış ya da kaçırılmış olacağı söylendi. Biri ya da birileri tarafından zorla tutulmuÅŸ olabileceÄŸini söyleyen Müge Anlı Güldane TaÅŸhan hakkında izleyecilerinden yardım istedi. 

 

muge anli guldane tashan kimdir guldane tashan olayi nedir

 

Güldane TaÅŸhan kaybının 14. gününde bulundu!

 

Tantuni dükkanında çalıştığı söylenen Güldane TaÅŸhan canlı yayında iÅŸ bulup çalıştığını söyledi. Evlenmek için bulduÄŸu Mardinli genci Mersin'e geldiÄŸinde bulamadığını söyleyen Güldane TaÅŸhan geri dönecek parası olmadığı için iÅŸ aradığını kaldığını ve yaÅŸadığı yeri sevdiÄŸini söyledi.