Müge Anlı Gamze Çakal Kimdir? Gamze Çakal Olayı Nedir?

Müge Anlı Gamze Çakal kimdir? Gamze Çakal olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Gamze Çakal olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gamze Çakal kimdir? Gamze Çakal olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Müge Anlı Gamze Çakal kimdir? Gamze Çakal olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Gamze Çakal olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Gamze Çakal kimdir? Gamze Çakal olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

muge anli gamze cakal kimdir gamze cakal olayi nedir

 

Müge Anlı Gamze Çakal kimdir? Gamze Çakal olayı nedir?

 

Müge Anlı Gamze Çakal kimdir? Gamze Çakal olayı nedir? 19 yaşındaki Gamze Çakal İstanbul Esenyurt'tan kayboldu. Ailesi Müge Anlı'ya bulunması için başvurdu. 24 yaşındaki Kutay isimli bir şahıs ile kaçtığı iddia edildi. Simge isimli bir Instagram sayfasından ağabeyine mesaj atarak iyi olduğunu söyleyen bir ses kaydı bıraktığı belirtildi. Annesi kızına seslenirken kandırıldıysa çıkıp gelmesini söyledi. 

 

muge anli gamze cakal kimdir gamze cakal olayi nedir

 

Gamze Çakal bulundu!

 

muge anli gamze cakal kimdir gamze cakal olayi nedir

 

19 yaşındaki Gamze Çakal cuma günü yapılan yayın sonrası bulundu. Gamze Çakal yaptığı açıklamada Antalya'da olduğunu ama geri dönmek için durumlarının olmadığını söyledi. Gamze Çakal bugün yayınlanan programa canlı yayına bağlanırken "Sevdiğim adam Kutay'ın ailesi Antakya'da. Biliyorsunuz orada şuan çok sayıda deprem oluyor. Kutay 24 yaşında. Kaynak ustası olarak çalışıyor. Otobüs için paramız var. Dönüş paramız var. Bizim bir işimiz var. Bugün döneceğiz." ifadelerini kullandı. 

 

muge anli gamze cakal kimdir gamze cakal olayi nedir

 

Kutay Bey canlı yayına bağlanırken "Gamze ile Instagram canlı yayınında tanıştık. Görüntülü konuştuk. Sonrada kaçırdım." ifadelerini kullandı. Müge Anlı yaptığı açıklamada "Sizi oradan ben aldırayım mı" diye sorarken, Kutay Bey bunu onayladı.