Müge Anlı Erdal Sakız Cinayetinde Yeni Gelişme! İtiraf Geldi! Kocam Öldürdü!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Erdal Sakız cinayetinde yeni gelişmeler yaşanırken, gözaltındaki Lale Koç yaptığı itirafda cinayeti kocasının öldürdüğünü dile getirdi. 

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Erdal Sakız cinayetinde yeni gelişmeler yaşanırken, gözaltındaki Lale Koç yaptığı itirafda cinayeti kocasının öldürdüğünü dile getirdi. ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Erdal Sakız cinayetinde yeni gelişmeler yaşanırken, gözaltındaki Lale Koç yaptığı itirafda cinayeti kocasının öldürdüğünü dile getirdi. 

 

muge anli erdal sakiz cinayetinde yeni gelisme erdal i kocam vurdu

 

Kocam öldürdü!

 

ATV'de yayınlanan program sırasında gözaltına alınan Lale Koç ifadesinde "Evimize 3500 TL'yi almak için geldiğinde elimden tuttu ve beni öpmeye kalktı. Bunun üzerine s...z diye bağırdım. Kocam bunu duyunca uykusundan uyandı ve Erdal'ı tüfekle öldürdü." ifadelerini kullandı. Ayrıca yaptığı açıklamada Müge Anlı Lale Koç'un ifadesinde "Arabasında dört kurşun bulunmasını da arabasına taranma süsü vermek için kendisi arabanın içinden sıkmış" ifadelerini kullandı. 

 

erdal sakiz cinayetinde yeni gelisme

 

Ersin Koç'un kızı: Sizin gibi esnaf olmaz olsun dediğini duydum!

 

Müge Anlı yaptığı açıklamada "Ersin Koç'un kızı verdiği ifadede benim tek duyduğum şey Erdal Bey'in beni bu kadar para için mi çağırdınız. Sizin gibi esnaf olmaz olsun dedi. Bunun üzerine önce babam Ersin Koç sonra ağabeyim Erdal'a ateş etti şeklinde ifade vermiş. " şeklinde konuştu.