Müge Anlı'dan Canlı Yayında Esra Erol'a Gönderme! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu Müge Anlı, canlı yayında eşinin kız kardeşi ile birlikte olduğunu söyleyen kadının sözleri sonrası çileden çıkarken, yaptığı Esra Erol göndermesiyle sosyal medyada gündem oldu. 

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu Müge Anlı, canlı yayında eşinin kız kardeşi ile birlikte olduğunu söyleyen kadının sözleri sonrası çileden çıkarken, yaptığı Esra Erol göndermesiyle sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu Müge Anlı, canlı yayında eşinin kız kardeşi ile birlikte olduğunu söyleyen kadının sözleri sonrası çileden çıkarken, yaptığı Esra Erol göndermesiyle sosyal medyada gündem oldu. 

 

muge anli dan canli yayinda esra erol a gonderme 1

 

Canlı yayında Esra Erol göndermesi!

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu Müge Anlı, canlı yayında eşinin kız kardeşi ile birlikte olduğunu söyleyen kadının sözleri sonrası çileden çıkarken, yaptığı Esra Erol göndermesiyle sosyal medyada gündem oldu. Ömer isimli şahıs karısını ve bebeğini bulmak için Müge Anlı’dan yardım istedi. Anlı’nın ekibi tarafından kısa sürede bulunan Kübra isimli kadın, eşi Ömer’in kız kardeşi ile birlikte olduğunu ileri sürdü. Müge Anlı ise bu sırada sinirden çıldırdı ve bombayı patlattı. Müge Anlı, "Benim programım birbirinden ayrılan ya da ayrılma aşamasındaki karı kocaların birbirini rezil etme platformu değil. Ben buna asla müsade etmem.”ifadelerini kullandı.