Müge Anlı'daki Evra Hüseyin Olayında Åžoke Eden GeliÅŸme! Canlı Yayına Polisler Geldi!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında iÅŸlenen Evra Hüseyin olayında ÅŸoke eden geliÅŸmeler yaÅŸandı.

 

Müge Anlı'nın programındaki Evra ve Hüseyin olayı sosyal medyanın gündemin oturdu. Programa Almanya'dan katılan Hüseyin Bey, 24 yaşındaki eÅŸi Evra ve 9 aylık kızını bulmak için Esra Erol'dan yardım istedi. Türkiye'de baÅŸka bir kiÅŸiyle birlikte olduÄŸunu söyleyen kadının anlattıkları izleyenleri ÅŸoke etti. Genç kadın, bebeÄŸin kardeÅŸi olduÄŸunu Hüseyin'in ise kuzeniyle evli olduÄŸunu söyledi. Hüseyin Bey bebeÄŸine kavuÅŸurken, polis ekipleri de canlı yayın sırasında stüdyoya geldi. ATV'de ekrana gelen Müge Anlı'nın programında yaÅŸananlar tüm Türkiye'yi hayretlere düÅŸürdü. Almanya'dan gelen Hüseyin Bey, 44 gündür kayıp olan eÅŸi ve 9 aylık kızını bulmak için Müge Anlı’ya baÅŸvurdu. Hüseyin Bey, eÅŸi Erva'nın kendisini bekar, kızını ise kardeÅŸi olarak tanıttığını ve Türkiye'de baÅŸka bir kiÅŸinin yanında olduÄŸunu iddia etti.

 

muge anli da islenen evra huseyin olayinda soke eden gelisme canli yayina polisler geldi

 

Müge Anlı'nın ekibinin yaptığı çalışmayla Evra ve bebeÄŸi bulundu, Hüseyin Bey de 45 gün sonra çocuÄŸuna canlı yayında kavuÅŸtu. Ancak genç kadının anlattıkları program ekibini ve izleyenleri hayretlere düÅŸürdü. Hüseyin'in eÅŸi Erva, bebeÄŸin kardeÅŸi olduÄŸunu, Hüseyin'in ise kuzeniyle evli olduÄŸunu iddia etti. Hüseyin ise ısrarla Erva'nın eÅŸi olduÄŸunu bebeÄŸin de onun olduÄŸunu dile getirdi. Annesini de inkar eden Erva, annesinin Zeynep isimli bir kadın olduÄŸunu öne sürdü. Erva iddialarını daha da ileriye götürerek Hüseyin’in eÅŸinin kuzeni Elif olduÄŸunu da dile getirdi. DoÄŸum belgesinden kimliÄŸe her ÅŸeyde kendi kızı olduÄŸu ispatlanan küçük bebek için ise "O benim kardeÅŸim. Yanımda olduÄŸundan annemin de haberi var. Ben bakıyorum kardeÅŸime" dedi.

 

muge anli da islenen evra huseyin olayinda soke eden gelisme canli yayina polisler geldi

 

Müge Anlı, programda Erva'nın hamile olduÄŸu dönemdeki ultrason fotoÄŸrafını göstermesine raÄŸmen Erva bunu da reddetti. Kendisinin Erva olmadığını savunarak, "Ben Esin'im" dedi. Erva, evlilik cüzdanı görmesine raÄŸmen "Ben Erva deÄŸilim Esin'im" demeye devam etti. Hüseyin & Erva çiftinin programda düÄŸün, niÅŸan fotoÄŸrafları yayınlandı. Erva fotoÄŸrafların montaj olduÄŸunu iddia ederek o kiÅŸi ben deÄŸilim diyerek savundu. Müge Anlı, yayından Aile Bakanlığı'na ihbarda bulundu. Bakanlık, konu hakkında sosyal inceleme için ekip gönderecek. Erva'nın "Benim adım Esin ama kimlikte sahtekarlık yapmışlar, adımı Erva yazmışlar. Ben Esin'im. Evli deÄŸilim, çocuÄŸum yok" demesi üzerine Eyüpsultan Ä°lçe Emniyet MüdürlüÄŸü yayında yaÅŸananları ihbar olarak kabul edip stüdyoya geldi. Emniyet güçleri hem muayene olması için hem de gerçeklerin ortaya çıkması için Erva'yı stüdyodan aldılar. Parmak izi testine sokulacak Erva'nın gerçek kimliÄŸi ise yapılan inceleme sonrasında belli olacak.