Müge Anlı'da Şahinde Karakılıç'ın Babasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yasa Çağrısı! Müge Anlı Destek Verdi!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına kızı Şahinde Karakılıç kaçırıldığı için başvuruda bulunan Şahinde Karakılıç'ın babası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına kızı Şahinde Karakılıç kaçırıldığı için başvuruda bulunan Şahinde Karakılıç'ın babası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenirken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ATV'nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e kızı Şahinde Karakılıç kaçırıldığı için başvuruda bulunan Şahinde Karakılıç'ın babası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenirken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

muge anli sahinde karakilic in babasindan cumhurbaskani erdogan a cagri lutfen yasayi cikarin

 

Buradan sayın Cumhurbaşkanı'na sesleniyorum!

 

Programa kızı kaçırıldığı için başvuran Şahinde Karakılıç'ın babası yaptığı açıklamada "Benim kızım daha 18 yaşında. Üniversite birinci sınıf öğrencisi. Kızımı daha okula başladığı ilk ay kaçırıp götürdüler. Ben kızımı yetiştirmek için ne emekler verdim. Bahçıvanım ben. Eğer kızım yaşamıyorsa, kızımı göremezsem, benim yaşamamın ne anlamı var? Buradan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sesleniyorum. Nolur bu kız çocuklarının kaçırılmasıyla ilgili bir yasa çıkarın. 18 yaşına gelen kızı kaçıyorlar. Bununla ilgili yasa yokmuş. Ben bu kadar emeği niye veriyorum? Yazık değil mi bana? Önce okusun okulunu bitirsin. Sonra evlenir. Lütfen sayın Cumhurbaşkanım bu yasayı çıkarın. Bunu yalnız kendi kızım için tüm Türkiye'deki kız çocukları için söylüyorum" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Müge Anlı "Vay be! Gerçekten böyle düşündüğünüz için tebrik ederim. Ben de destekliyorum bunu" ifadelerini kullanarak Şahinde Karakılıç'a destek verdi. 

 

Şahinde Karakılıç bulundu!

 

Sonrasında Şahinde Karakılıç'ı kaçıran gencin ağabeyi yayına telefon ile bağlanırken şuan da Şahinde Karakılıç'ın İstanbul Esenyurt'ta kendileri ile beraber olduğunu söylerken, istenilen adrese Karakılıç'ı getirebileceğini söyledi. Bunun üzerine Müge Anlı oraya bir ekip yönlendirirken, Şahinde Karakılıç'ın teslim alınması için gerekli talimatı verdi.