Müge Anlı Buse Nur Kulaklı Kimdir? Nerelidir? Buse Nur Kulaklı Olayı Nedir?

Müge Anlı Buse Nur Kulaklı kimdir? Buse Nur Kulaklı olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan Buse Nur Kulaklı olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Buse Nur Kulaklı kimdir? Buse Nur Kulaklı olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Müge Anlı Buse Nur Kulaklı kimdir? Buse Nur Kulaklı olayı nedir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan Buse Nur Kulaklı olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Buse Nur Kulaklı kimdir? Buse Nur Kulaklı olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

muge anli buse nur kulakli kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Buse Nur Kulaklı kimdir? Buse Nur Kulaklı olayı nedir?

 

Buse Nur Kulaklı kimdir? Orhan Bakır 43 yaşında ve iki çocuk babası.  Orhan kaçırmış. İki çocuk babası bir adam bu Orhan. Yıllardır kızımın peşini bırakmadı. Daha önce de kaçırdı. Kızımı sana bırakmayacağım Orhan. 18 Yaşındaki Buse 23 gündür kayıp durumda. Orhan Bakır Buse’nin annesinin elini kırdığını söyledi. Buse toplamda 4 kardeş. 2 erkek bir kız kardeşi var. Buse okurken, Orhan Bakır tarafından iki kez kaçırıldığı belirtildi. Daha önce kaçırıldığında Türkiye çapında arama çıkarıldığını ve öyle bulduğunu söyledi.

 

muge anli buse nur kulakli kimdir nerelidir buse nur kulakli olayi nedir

 

Anne ve halası kaçırıldığını iddia ettiği Buse Nur Kulaklı, adresinde bulunurken kendisinin kaçırılmadığını, halinden mutlu olduğunu söyledi. Evleneceğini ve normal bir köyde yaşamak istediğini Orhan Bakır’ı çok sevdiğini söyledi. Orhan Bakır da 3 seneden beri Buse Nur Kulaklı ile birlikte olduğunu ve kendisini çok sevdiğini söyledi. Eski eşinin ise şiddetli geçimsizlik nedeniyle evini terk ettiğini söyledi. Orhan Bakır Buse Nur Kulaklı'nın daha önce Orhan Bakır'ın yeğeni ile sevgili olduğu, sonrasında kendisinin Buse ile birlikte olduğunu bundan sonra Buse Nur Kulaklı'nın elini bırakmayacağını söyledi. Orhan Bakır 15 yaşından beri Buse Nur Kulaklı'nın peşinde olduğunu, 18 yaşını dolduran Buse Nur Kulaklı'yı 3 yıldır beklediğini söylemiştir. Orhan Bakır yaptığı açıklamada Buse Nur Kulaklı ile nikah yapmaya karar verdiğini ifade etmiştir. Bu konuşmalar sonrasında Müge Anlı çileden çıkarken "Bunun adı yüzsüzlük. Yüzsüzlük ne demekmiş bir bakayım sözlüğe? Arsızlık, utanmazlık demekmiş. Bak ne güzel. Siz yeğeninizin sevgilisini nasıl aldınız? Ağabeyinizin eşini de mi kaçırdınız siz beyefendi? Ağabeyinizi eşi nerede?" ifadelerini kullanırken Bakır'ın sözü "Ağabeyimin eşi İstanbul'da çalışıyor. Ben nereden bileyim. Görmedim ben. Ben onları görmüyorum uzun zamandır." ifadelerini kullandı. 

 

muge anli buse nur kulakli kimdir buse nur kulakli olayi nedir

 

İftira atıyorlar! 

 

Orhan Bakır yaptığı açıklamada "Bunlar iftira atmaya çıkmışlar oraya. Ayten Kulaklı'nın görüntüleri var elimde. İsterseniz yayınlayabilirsiniz." ifadelerini kullanırken Müge Anlı çileden çıkarken "15 yaşından beri tutuyorsun kızı. Annesinin elini kırmışsın. Siz emanet edilecek kişisiniz komşunuzun kızını neden kaçırıyorsunuz. Küçük yaşta bir kız çocuğunu alıkoymuşsunuz. 15 yaşında kız hamilelik testi yapmış. Siz bu kıza ne vaad ediyorsunuz? Bir de yeğeninin sevgilisini alıyorsun. Onlarınkin de bir sıkıntı yokmuş bak yeğenin 15 yaşındaymış. Yok artık sen ilkokula in bari" ifadelerini kullandı. 

 

muge anli buse nur kulakli kimdir buse nur kulakli olayi nedir

 

Üniversiteli öğrencilere laf attığı için dayak yediği iddia edildi!

 

Telefonla yayına bağlanan bir izleyici yaptığı açıklamada "Daha önce Devrek'te bir konserde üniversiteli kızlara laf attığı için dayak yemişti bu beyefendi." ifadelerini kullanırken Müge Anlı yaptığı açıklamada "Siz böyle bir durumda dayak yediniz mi?" sorusunu sorarken Bakır "Ben bu konuda konuşmak istemiyorum. Ben bunları görmek istemiyorum. Psikolojim bozuluyor." ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Müge Anlı yaptığı açıklamada "Demek ki bu adam üniversiteli kızlara laf atıyormuş. Dön Buse'ye senin ne işin var kızım orada? Ne yapıyorsun bu adamla?" ifadelerini kullanırken Buse Nur Kulaklı ise "Evleneceğiz ben bu yüzden buradayım." şeklinde yanıt verdi. 

 

muge anli buse nur kulakli kimdir buse nur kulakli olayi nedir

 

Sadece nikah yeterli!

 

Buse Nur Kulaklı sorulan “İlk kez evleneceksiniz? Düğün olsun istemez misiniz?” ifadelerine “İsterim.” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine sorulan “Ama size düğün yapmayacaklar?” ifadelerini “Kendileri bilirler.” şeklinde yanıt veren “Ama ilk kez evleneceksiniz. Düğün olmasın mı?” şeklindeki ifadelere “Kendileri bilirler. Sadece nikah da kıysalar yeter.” ifadelerini kullandı.

 

muge anli buse nur kulakli kimdir buse nur kulakli olayi nedir

 

Aileden de genlerinde özellik içeren bir takım durumlar var!

 

Buse Nur Kulaklı'nın teyzesi yaptığı açıklamada "Buse Nur Kulaklı ve 3 kardeşinden en küçüğü hariç diğerleri hafif bir mental zihinsel bir geriliği bulunuyor. Diğer iki kardeşe doktor tuttuk ama Buse'ye doktor tutmak ve özel öğretmen gereken bir durumu bulunuyordu. Bu şahıs kızın beynine girdiğinden beri elim kolum bağlandı. Hiç birşey yapamadım." ifadelerini kullanırken; halası ise "Ben dört çocuk için canımı veririm. Hiçbir zaman evlenmeyi düşünmüyorum. 4 çocukla evliyim ben zaten. Anneleri de bakıyor bu çocuklara ama benim bakmam gibi olmuyor. Yeğenimi istiyorum oradan kurtarayım başka birşey istemiyorum." ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Müge Anlı, bu konudaki mevzuatı bilmiyorum. Bu kız 18 yaşında ama akli dengesinde biraz gerilik var. Bu durumu bir araştırmak gerekiyor. Bu bugünden yarına olacak bir durum değil ama bu sıkıntı nasıl giderilir buna bir bakmak lazım ifadelerini kullandı. 

 

muge anli buse nur kulakli kimdir nerelidir buse nur kulakli olayi nedir

 

Buse Nur Kulaklı gerekli tetkiklerden geçmeyi kabul etti!

 

Buse Nur Kulaklı yaptığı açıklamada programın ardından İstanbul'a doğru yola çıkmayı kabul ettiğini söylerken sonrasında Orhan Bakır'ın kendisini itip kakması sonrası Orhan göndermek istemiyor. Bunun üzerine gelmek istemiyorum ifadelerini kullanan Buse Nur Kulaklı "Orhan da gelmek istiyor. Jandarma gelsin, gelene kadar bırakmam diyor" ifadelerini kullandı. Sonrasında muhabirin az önce geliyordunuz ne oldu sorusuna ise "Ben gelmek istemediğimi söyledim ya" şeklindeki cevabı üzerine Müge Anlı "Siz bu kızı neden paylaşamıyorsunuz? Siz bakıcı mı arıyorsunuz? Neden salmıyorsunuz bu kızı?" ifadelerine Orhan Bakır'ın annesi tepki ile karşıladı. 

 

muge anli buse nur kulakli kimdir nerelidir kac yasindadir buse nur kulakli olayi nedir

 

Program öncesi gelin alın kızı dediniz! Sonrasında bunlar oldu!

 

Müge Anlı'nın "Diğer iki gelini de kaçmış evden baksanız ya. Yaşlı teyzenin sopayı vurarak zorla kızı içeri soktu. Sağlıklı karar verecek bir kız değil bu. Neden teyze bu kızı evde istiyor?" sorusuna muhabir canlı yayında "Fadime Hanım'ın eşinin evi bu bakın. Bunlar ikisi de ayrı yaşıyor aslında. Aşağısı ağır bu eve ağırdan giriliyor. Bizi kızı alabilirsiniz ifadelerini kullandıktan sonra da yayın biter bitmez zorla bizi evden çıkardılar Müge Hanım. Ben Buse Nur Kulaklı ile iki gündür beraberim burada ama gördüğüm Buse'nin aklının bulanık olduğunu görüyorum. Ve az önce canlı yayında tüm Türkiye önünde Buse'ye şiddet de uyguladılar." ifaderini kullandı. Bu ifadeler üzerine Fadime Bakır muhabire "yalan söylüyorsunuz. İftira atıyorsunuz." ifadeleriyle tepki gösterdi. Müge Anlı yaptığı açıklamada "Program öncesinde gelin kızı alın dediler. Sonrasında olay bu noktalara geldi." ifadelerini kullandı. 

 

muge anli buse nur kulakli kimdir buse nur kulakli olayi nedir

 

Cinsel İstismar iddiası!

 

Yapılan açıklamada Orhan Bakır'ın Buse Nur Kulaklı'ya 15 yaşındayken cinsel istismar uyguladığı, sonrasında dava açıldığı, dava sonrası tecavüz suçundan hapis yatmamak için kızı zorla alıkoyduğu ve eğer evlenirsem hapis yatmam düşüncesiyle böyle hareket ettiği iddia edildi. Bunun üzerine Müge Anlı yaptığı açıklamada "Öyle bir durumda suçu işlediği tarih önemli olur. Daha önce bir kaç kendini bilmez bu yasayı çıkarmaya kalkmıştı. Ama o yasa çıkmadı. Sen bu kıza 15 yaşında tecavüz ettiysen evlensen de o hapsi yatarsın. Kız hamilelik testi yaptırıyor, dolaplarından test çıkıyor. Üç yıldır bu kızla ilişki yaşadığını itiraf da etti. Sen kendi eşini kadın sığınma evine gönderecek kadar eziyet edeceksin, kötü davranacaksın. Sonrasında 15 yaşındaki komşunun kızına musallat olacaksın. Kızı kaçıracaksın. Ben bunu asla kabul etmiyorum. İnsanlar yerini yurdunu artık bilmeli. Siz komşusunuz. Bunlar daha çocuk!" ifadelerini kullandı. 

 

muge anli buse nur kulakli kimdir buse nur kulakli olayi nedir

 

Jandarma olay yerine intikal etti!

 

Müge Anlı yaptığı açıklamada "Jandarma burayı tanıyor olmalı. Kim bilir daha kaç kez geldiler?" ifadelerini kullanırken, Jandarma olay yerine geldi. Jandarma olay yerinde eve girmeye çalışırken, Orhan Bakır Jandarma'ya kapıyı açmadı. Buse Nur Kulaklı'nın halası Songül de olay yerine gidip yeğenini almak isterken, Orhan Bakır ve annesi kapıyı açmadı. Songül yaptığı açıklamada "Yeğeninin arka balkonda çektiğini, kesinlikle kapıyı açmadığını dile getirdi" Muhabir yaptığı açıklamada "Şuan kapıyı açtılar. Jandarma gerekli soruları soruyor sanıyorum. Sanıyorum Jandarma karakoluna götürecek, sorgulayacaktır. Jandarma Buse Nur Kulaklı'yı teslim aldı şuan. Buse Orhan Bey sana şiddet uyguladı mı" ifadelerini kullanırken, Buse Nur Kulaklı "Yok. Bana şiddet uygulamadı" ifadeleriyle az önce gerçekleşen şiddet olaylarını inkar etti. Sonrasında Orhan Bakır ile Songül arasında sopalı kavga meydana geldi. Müge Anlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Bu daha çocuk. Adam kızı çekiştiriyor o ekrana gülerek yansıyor. Onu sevdiği için bırakmadığını düşünüyor. Gidip hem Buse'nin hem de Orhan'ın akli dengesinin ölçülmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

 

muge anli buse nur kulakli kimdir buse nur kulakli olayi nedir