Müge Anlı Bereket Kara Kimdir? Bereket Kara Olayı Nedir?

Müge Anlı Bereket Kara kimdir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında iÅŸlenen Bereket Kara olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Bereket Kara olayı kimdir? Bereket Kara kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

Müge Anlı Bereket Kara kimdir? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında iÅŸlenen Bereket Kara olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Bereket Kara olayı nedir? Bereket Kara kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

muge anli bereket kara kimdir bereket kara olayi nedir

 

Müge Anlı Bereket Kara olayı nedir? Bereket Kara kimdir? 

 

muge anli bereket kara kimdir bereket kara olayi nedir

 

Müge Anlı Bereket Kara olayı nedir? Bereket Kara kimdir? Bereket Kara 12 gündür kayıp. Konya’dan kaybolan 26 yaşındaki Bereket Kara, kardeÅŸi Ramazan Kara’nın baÅŸvurusu ile aranmaya baÅŸlandı. En Büyük aÄŸabeyi Hacı Ahmet Kara ile beraber olduÄŸunu, tarlanın parasını kendisinin yediÄŸini, Bereket Kara’ya verilmediÄŸini, herseyini en büyük aÄŸabeyinden kaynaklandığını, çocuÄŸu ona yedirmeyeceÄŸini söyledi. Ramazan Kara Aydın Nazilli’de yaÅŸadığını, 2000 yılında köyden ayrıldığını, köyde iÅŸ olmadığını, kız çocuÄŸunun okuyamayacağı için çıktığını söyledi.

 

muge anli bereket kara kimdir bereket kara olayi nedir

 

Kızının 2 üniversite okuduÄŸunu, oÄŸlunun da üniversite mezunu olduÄŸunu söyledi. Kendilerinin 11 kardeÅŸi olduÄŸunu söyledi. Babasının 2009’da öldüÄŸünü, en büyük aÄŸabeyinin kimseye para vermediÄŸini söyledi. Aynı anneden olan en küçük çocuÄŸun kendisi olduÄŸunu, annesinin 11 aylıkken öldüÄŸünü o yüzden babasına düÅŸkün olduÄŸunu söyledi.

 

muge anli bereket kara kimdir bereket kara olayi nedir

 

Bereket’in aÄŸzından yazılan bir takım mesajlar geldiÄŸini söylediÄŸini, kendi ayaklarımın üzerinde çalışmak istiyorum, hayatımı kazanmam lazım, oraya gelsem de Hacı Ahmet beni rahat bırakmıyor, ya buralardan git ya kendini as diyor. Kayıp ilanını kaldırın gelmeyeceÄŸim ifadelerini içeren bir mesaj attığını söyledi. Bereket’in okuma yazması çok yok olduÄŸunu söyleyen aÄŸabeyi Ramazan deli olmasa da çok saf bir çocuk olduÄŸunu söyledi. En küçük Bereket olduÄŸunu için 60 dönüm araziyi babasının ona bıraktığını söyledi.

 

muge anli bereket kara kimdir bereket kara olayi nedir

 

Ramazan Bey yaptığı açıklamada Bereket'in parası için alıkonulduÄŸunu belki de parasının bitmesini beklediÄŸini söyledi. Ayrıca babasının ölümünden de ÅŸüphelendiÄŸini söyleyen Ramazan Bey, çok sorguladığı için aileden dışlandığını söyledi. 

 

muge anli bereket kara kimdir bereket kara olayi nedir

 

Bereket Kara Çanakkale'de bulunurken, 27 Mart 2023 tarihinde yayınlanan programda aÄŸabeyi Ramazan Bey ile stüdyoda canlı yayında kucaklaÅŸtılar. Bereket Bey yaptığı açıklamada biraz gezeyim, kafa dağıtayım dedim, ortalık karıştı ifadelerini kullandı. Ramazan Bey yaptığı açıklamada Bereket'in kendi kardeÅŸinin ötesinde oÄŸlu olduÄŸunu söylerken, Bereket Bey Nazilli'ye yerleÅŸirse annesi yaÅŸarken annesinin başının tacı olacağını söyledi.