Muazzez Ersoy'dan Rap Müzik Açıklaması! Rap Bir Müzik Değildir!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Muazzez Ersoy, yaptığı açıklamada rap müziğin bir müzik olmadığını söyledi. 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sanatçı Muazzez Ersoy, yaptığı açıklamada rap müziğin bir müzik olmadığını söyledi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve magazin gündeminde kendisine yer bulan ünlü sanatçı Muazzez Ersoy, yaptığı açıklamada rap müziğin bir müzik olmadığını söyledi.

 

Muazzez Ersoy’dan rap müzik açıklaması!

 

Ersoy yaptığı açıklamada "Rap'i müzik olarak kabul etmiyorum. Arkada hızlı gürültülü bir müzik, ritm; ön tarafta da gelişigüzel derinliği olmayan sloganlar, küfürler... Çoğunluğu böyle... Arada iyi olanlar varsa da kaynayıp gidiyor, kötüler öne çıkıyor. Rap müziğin yükselişte olduğunu zannetmiyorum, zorlama var sanki. Bizim rap'imiz Karadeniz Müziği, bizim rap'imiz Ankara havaları, bizim rap'imiz Konya havaları. Bizim öz rap'imiz bu! Z kuşağına gelince; barlardan kurtulup, restoran ve müziğin yapıldığı mekânlara, müzikhollere gitmeye başladığında Türk Sanat Müziği'ni de dinleyecek." ifadelerini kullandı.