Motorine İndirim Geldi! Ne Kadar Oldu? İşte Detaylar!

Motorine ne kadar indirim geldi? Sosyal medyada ve internette kullanıcılar akaryakıt fiyatlarıyla ilgili güncellemeleri sıklıkla araştırmaya devam ederken, sektör kaynaklarından gelen haberlere göre motorin fiyatlarına indirim geldi. 

 

Motorine ne kadar indirim geldi? Sosyal medyada ve internette kullanıcılar akaryakıt fiyatlarıyla ilgili güncellemeleri sıklıkla araştırmaya devam ederken, sektör kaynaklarından gelen haberlere göre motorin fiyatlarına indirim geldi. Sosyal medyada ve internette kullanıcılar akaryakıt fiyatlarıyla ilgili güncellemeleri sıklıkla araştırmaya devam ederken, sektör kaynaklarından gelen haberlere göre motorin fiyatlarına indirim geldi.  

 

Motorine ne kadar indirim geldi?

 

Bloomberg HT'nin haberine göre; Uluslararası ürün fiyatlarında yaşanan gerilemenin ardından motorinin litre fiyatına 1,54 TL indirim geldi. Motorin fiyatlarına yaklaşık 1 ay sonra indirim geldi. Uluslararası ürün fiyatlarındaki düşüş sonrasında motorinin litre fiyatı 15 Kasım tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1,54 TL indirimle 24,84 TL'ye geldi. Benzinin 22,68 TL olan litre fiyatında ise değişiklik yaşanmadı. Yılbaşında benzinin litre fiyatı 12,91 TL; motorinin ise 12,76 TL düzeyindeydi. Yılbaşından bu yana motorinin fiyatına yüzde 95 zam yapıldı.