Mor Şampuan Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de saçlarıdır. Güzelliğe önem veren kadınlar mor şampuan kullanıyorlar. Genellikle herkesin ilgilendiği mor şampuan sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu işlem nedir? Ne işe yarar? İşte cevabı haberimizde...

 

Mor şampuan, saç renginizi korumak için evde kullanabileceğiniz bir şampuan türüdür. Mor şampuanın içerisinde bulunan pigmentler ve menekşe tonları, saçlarınızın sıcaklığını, diğer bir deyişe turunculuğunu kontrol eder. Saçlarınızı mor şampuan ile yıkadıkça renk giderek soğuklaşır ve kızıllıklar ortadan kaybolur.

 

Mor şampuan ne zaman kullanılır?

 

Saç rengine ve yapısına göre haftada bir veya iki kez uygulanabileceği gibi iki haftada, on günde bir gibi bir uygulama sıklığı da uygulanabilir. En etkili çözüm için mor şampuan düzenli olarak kullanılmalıdır.

 

Mor şampuan nasıl kulllanılır?

 

Sarı saçlar, gri saçlar, rengi açılmış saçlar için olan şampuanı rutininize ekleyin. Islak saça 1-3 dakika masaj yaparak uygulayın ve iyice durulayın. Rengi açılan kumral saçlarda etkiyi görebilmek için 5 dakikaya kadar bekletin.

 

dus

 

Mor şampuan saça zarar verir mi?

 

Eğer saçınızda boya yoksa da mor şampuan kullanmanızda herhangi bir sakınca olmayacaktır. Çünkü mor şampuanın amacı sadece boya görmüş saçları daha iyi hale getirmek değil aynı zamanda normal saç renginde memnuniyetsizlikler olan bireyleri de tatmin etmektir.

 

Mor şampuan ne işe yarar? 

 

Mor şampuan saçlardaki renk ve ton farklılıklarını ortadan kaldırır. Düzenli aralıklarla kullanıldığı takdirde saçların çok daha canlı ve parlak görünmesini sağlar. Saçların beyazlaması ile birlikte ortaya çıkan turuncu yansımaları ortadan kaldırır.



Etiketler: