Montauk Projesi Nedir?

Youtube'da yayınladığı sanat, tasarım ve teknoloji hikayeleri anlatan ünlü Youtuber Barış Özcan, yayınladığı videosunda bu kez Stranger Things dizisi üzerinden Montauk projesini anlattı.  

 

Youtube'da yayınladığı sanat, tasarım ve teknoloji hikayeleri anlatan ünlü Youtuber Barış Özcan, yayınladığı videosunda bu kez Stranger Things dizisi üzerinden Montauk projesini anlattı. Şimdilerde 3. sezonu başlayan “Stranger Things” dizisi gizemli konuları ele aldığı için başlangıçta ünlü Youtuberın ilgisini çekiyordu ve ilk sezonunu da severek izlemişti. Aynı heyecanı 2. ve 3. sezonlarda yaşayamayan ünlü Youtuber, bu videosunda bir dizi tavsiyesi yapmayacak.

 

Dizinin işlediği temalar ve genel konusu dışında herhangi bir ayrıntıya da girmeyen ünlü Youtuber, yani sürpriz kaçıran ipuçları ya da spoiler da vermedi. Barış Özcan’ın bu videoda cevap arayacağı soru şu olacak: Bu kadar tuhaf şeylerin anlatıldığı bu dizi acaba gerçek olaylardan yola çıkılarak yazılmış olabilir mi? Stranger Things aslında insanların kaçırılarak üzerlerinde çeşitli zihin kontrol deneyleri yapıldığı söylenen Montauk Projesi mi?

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.