Mithat Can Özer Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Mithat Can Özer kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Mithat Can Özer kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Mithat Can Özer kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Mithat Can Özer kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

mithat can ozer kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Mithat Can Özer kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Mithat Can Özer kimdir? Mithat Can Özer, Tarkan'ın okuduğu “Acımayacak” ve Mustafa Ceceli'nin son albümündeki “Kucak Kucak” adlı şarkıların söz yazarı ve bestecisidir. 2015 yılında sözü, müziği ve aranjesi Mithat Can Özer'e ait olan “İnşallah” şarkısında elektro gitar ve bass gitar yine Mithat Can Özer tarafından icra edildi. 8 Kasım 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Annesi Sezen Aksu ve babası iş adamı Sinan Özer'dir. Bir süre Bilgi Üniversitesi'nde eğitim görmüştür. Annesi Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... albümünde söz ve müziği Mithat Can Özer'e ait "Tören" şarkısına da yer vermiştir. Yine ikili Yeni ve Yeni Kalanlar teklisinin aynı ismi taşıyan şarkısının söz ve müziği birlikte yazmıştır. Temmuz ayında çekimlerine başlanacak Şükrü Avşar ve Özcan Deniz'in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Hande Doğandemir ve Şükrü Özyıldız'ın paylaştığı ''Her Şey Aşktan'' filminde rol alacak. Bu Film, Mithat Can Özer'in ilk oyunculuk deneyimi olmuştur. 2016'nın ekim ayında 10 şarkıdan oluşan ilk albümü " Aşk Mevsimi"ni dinleyiciye sunmuştur.