Miray Daner'in Kot Ceket Sütyen Kombini Sosyal Medyada Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Miray Daner, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kot ceket sütyen kombini ile takipçilerini ikiye böldü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Miray Daner, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kot ceket sütyen kombini ile takipçilerini ikiye böldü. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Miray Daner, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kot ceket sütyen kombini ile takipçilerini ikiye böldü. 

 

Takipçileri ikiye bölündü!

 

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'la başrolünü paylaştığı 'Kuş Uçuşu' dizisinde rol alan ve ateşli sahneleriyle uzun süre gündemde olan Miray Daner tarzıyla sosyal medyada gündem oldu. Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'le evleneceği iddia edilen oyuncunun, yeni tarzı hayranlarını ikiye böldü. Denim ceket ve sütyen kombini yaparak saçlarını dağınık toplayan Miray Daner'in hayranlarının bir kısmı oyuncunun bu tarzını beğenmedi. Beğenmeyenler ve beğenenlerin yorumlar kısmında buluştuğu paylaşımda şu yorumları öne çıktı: Çok güzelsin Miraycığım. Keşke bu kadar yüksek belli kıyafetler giymesen. Saçlarını da topuz yapmasan. Çok rüküş buldum. Gerçekten aynaya baktığında bu kombin içine siniyor mu. O ceket ne ya

 

İşte o paylaşım;

 

miray daner den ceket ve sutyen kombini olay oldu

 

miray daner den ceket ve sutyen kombini olay oldu



Etiketler: