Miray Daner'den Muhammed Ali İsyanı! İnsanlık Daha Ne Kadar Uzaklaşabilir!

Son dönemde rol aldığı Saygı Bir Ercüment Çözer Hikayesi dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Miray Daner, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada maruz kaldığı şiddet ile Türkiye'yi ayağa kaldıran Muhammed Ali bebekle ilgili konuşurken yapılanları sert bir dille kınadı. 

 

Son dönemde rol aldığı Saygı Bir Ercüment Çözer Hikayesi dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Miray Daner, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada maruz kaldığı şiddet ile Türkiye'yi ayağa kaldıran Muhammed Ali bebekle ilgili konuşurken yapılanları sert bir dille kınadı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Miray Daner, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada maruz kaldığı şiddet ile Türkiye'yi ayağa kaldıran Muhammed Ali bebekle ilgili konuşurken yapılanları sert bir dille kınadı.

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Kanım dondu. Bu nasıl bir vicdansızlık. İnsanlık daha ne kadar uzaklaşabilir. İzlemeye, paylaşmaya yüreğim el vermiyor." ifadelerini kullanan Daner, bu açıklamasıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıda öğrenebilirsiniz.